Reacties voor: Gerucht: ‘Goedkopere 6,1-inch LCD iPhone krijgt geen 3D Touch’

Volgens analist Ming-Chi Kuo gaat de 6,1-inch iPhone van 2018 een enkele camera krijgen, een LCD-scherm, een aluminium frame, 3GB RAM en geen 3D Touch. Kuo schat dat het toestel tussen de 700 en 800 dollar gaat kosten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ben benieuwd
    Wat denken jullie dat de naam gaat worden van het toestel?

  2. ben eerder benieuwd naar de mensen die momenteel de “X” hebben overgeslagen omdat die Notch zo lelijk is.
    Volgend jaar hebben ze allemaal een notch en horen we hoe geweldig het is.

  3. Geen 3d touch? Dat lijkt mij heel onwaarschijnlijk voor een toestel va 700/800 euro.. dat is gewoon een staptje terug.

  4. Mooie Iphone x gekocht maar qua scherm ga je er niets op vooruit. Er zijn nog zoveel belangrijke apps niet gereed voor de X. Hiervoor Iphone 7 plus maar is duidelijke achteruitgang qua scherm.

  5. @Carolien: Dat heeft niks, maar dan ook echt helemaal niks te maken met het prachtige scherm van de iPhone X. Het probleem ligt bij de app developers, een aantal daarvan geven iPhone X support simpelweg geen prioriteit. Dit probleem speelde ook bij de iPhone 5, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.

  6. Lijkt me een hele vreemde zet. Denk nog altijd dat dit zogenaamde derde toestel de ‘SE2’ is; die denk ik zal lijken op de iphone 8 in een kleiner formaat.. we gaan het zien;)

  7. @Thijs: dat snap ik hoor. Maar zo heb je weinig aan het volledige scherm. Dat blijft jammer verder meer dan tevreden hoor.

  8. Origineel geplaatst door Carolien
    Mooie Iphone x gekocht maar qua scherm ga je er niets op vooruit. Er zijn nog zoveel belangrijke apps niet gereed voor de X. Hiervoor Iphone 7 plus maar is duidelijke achteruitgang qua scherm.

    Duidelijk geen echte Apple fan

    Op het Tweakers Forum is dit al zo vaak besproken. Er is wel degelijk verschil wbt het scherm. De Oled scherm is echt veel scherper dan van de 7 plus. Ik kan het weten want heb hiervoor ook de plus gehad.

    Het scherm van de plus was al dik in orde maar het scherm van de X is duidelijk veel mooier!

  9. @Yo: Ik denk iPhone X- (10 min)

  10. @Jens: Valt best wel mee denk ik hoor, ik zie niemand 3D touch gebruiken meer.

  11. 3D Touch werd de hemel in geprezen bij de intro daarvan voorzover ik me kan herinneren. In mijn beleving een van de meest nutteloze toevoegingen. Op de schop ermee.

  12. Supertevreden met mijn iPhone X 👍🏼 Voorheen had ik bijna twee jaar de 6s Plus
    Ik zou zelf niet zonder 3D Touch willen. Gebruik het erg veel!
    Voorlopig heb ik weer tot eind 2019 om te zien wat er allemaal gaat komen.
    Tot die tijd gaat deze vast en zeker mee!

  13. @Dani:
    Echt wel een Apple fan. Echt tevreden maar vindt het jammer want kan nog beter worden.

  14. De 2 OLED toestellen zullen wel weer zo duur worden als de X

  15. Voor teksten afbeeldingen etc maken en bewerken is 3D touch echt een powertool. Kan het niet verifieren omdat ik zelf alleen nog maar voor een paar simpele bewerkingen 3D touch heb gebruikt, maar ik kan begrijpen dat dit voor specifieke doeleinden super in gebruik is. Niet elke functie hoeft iemand aan te spreken, het mooie aan de verschillende smartphones is dat elk weer beter werkt voor een bepaald type gebruiker. Wil jij een aantal functies niet gebruiken omdat je ze nutteloos vind, wie houd je tegen? Voor de mensen waarbij het een must is, prima, gebruik de functie naar hartelust!
    Prachtige apparaten toch die smartphones?
    Misschien ook dan is tijd om in te zien dat de duurdere telefoons meer functies hebben en door al die technologie ook daadwerkelijk duurder uitvallen.
    Ik wil niks goedpraten over een prijs, maar een goedkope auto brengt je ook alleen maar van A naar B. En een goedkope “telefoon” gebruik je ook alleen maar voor bellen en smsen.

  16. 3D touch is een van de redenen dat ik bij Apple blijf. Bovenstaande personen zijn blijkbaar geen power users.

  17. Tuurlijk gaat Apple de toestellen uitkleden, de consument wil alles goedkoper?? Dus dan gaat idd de prijs omlaag.

  18. Origineel geplaatst door Jens
    Geen 3d touch? Dat lijkt mij heel onwaarschijnlijk voor een toestel va 700/800 euro.. dat is gewoon een staptje terug.

    Het is dollar ex btw!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.