Reacties voor: 5 dingen die we nog niet weten over de HomePod

Er zijn nog veel vragen over de aanstaande HomePod: wanneer komt de speaker naar Nederland, werkt Vlaamse Siri, werkt het met meerdere gebruikers? Wij hebben onze 5 brandende vragen over de HomePod op een rijtje gezet.
Lees het complete artikel → 5 dingen die we nog niet weten over de HomePod
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik ben benieuwd of de Homepod ook zonder iPhone in de buurt gewoon zijn ding doet? Ik snap dat de initial setup moet gebeuren met je iPhone, maar daarna?

  2. Als ik dit zo lees dan kan ik niet ontkennen dat ik denk, waarom willen we alles toch zo graag weten tegenwoordig (en er ws ook nog snel antwoorden op zullen vinden)? Bij de eerste lichting iPhones zat ik nog op het puntje van mijn stoel en was echt verrast over de specs en mogelijkheden op het moment dat ie uit kwam. Tegenwoordig werkt het haast alleen maar andersom. Ik vind dat erg jammer.

  3. Zou hij samenwerken met mijn Sonos luidsprekers dan koop ik hem mss anders ni

  4. Ben eigenlijk wel benieuwd wat hij uiteindelijk gaat kosten in ons landje.

  5. @Peter: Als het goed is wel. Want Sonos gaat begin volgend jaar AirPlay 2 ondersteunen en dan kun je dat zelf instellen.

  6. Zal de HomePod een hub zijn voor draadloos opladen?

  7. Ik ben precies de periode dat hij uitkomt in de VS, zit te twijfelen of ik hem ga kopen. Gaat iemand hem kopen?

  8. Hij moet zo ie zo op meerdere Apple devices aangesloten kunnen worden want anders kan ik alleen muziek afspelen en niet iemand anders in huis. Lijkt me niet slim als Apple dit niet toe laat. Dan is Sonos wel beter!

    Maar goed, eerst afwachten.

  9. Wat moet je er in godsnaam mee?

  10. Heeft iemand een idee wat een makkelijke manier is om de Homepod te bestellen vanuit de UK?

  11. Met een heel huis vol Sonos, sla ik deze over. Over een aantal jaren komt er een grotere (duurdere) versie van de Homepod bij en dan is het een goed alternatief voor de al bestaande multiroom systemen. Tot nu toe lijkt de enige onderscheidende feature Siri, maar dat werkt niet in NL. Ik zie (nog) geen enkele reden om te switchen.

  12. Google heeft zijn speakers toch al naar Nederland gebracht?

  13. Wat moet ik met dit ding? Is het hifi of hoor je er alleen maar geluid mee?

  14. #5. Een gebruiker.
    Apple krijg het niet eens voor elkaar om de Apple tv met meerdere gebruikers in te stellen. Dus de homepod zal ook wel een user zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.