Reacties voor: 5 verbeteringen die watchOS 2 met zich meebrengt

WatchOS 2 gaat voor heel wat veranderingen zorgen op de Apple Watch. Reken er maar op dat we er tijdens het Apple Event meer over te horen krijgen. Naar deze vijf verbeteringen kijken wij het meest uit.
Lees het complete artikel → 5 verbeteringen die watchOS 2 met zich meebrengt
Lars Paymans -

Reacties: 16 reacties

  1. En bij de “modulair” klok een optie voor meerdere kleuren

  2. Is er al enig zicht op whatsapp beantwoorden via siri.

  3. Had verwacht dat er meer updates richting gezondheid zouden worden toegevoegd, zoals bloeddrukmeting. Kennelijk heeft dat geen prioriteiten bij Apple.

  4. Ben wel benieuwd kan de beta installeren (heb een dev account) maar weet nog niet, is het stabiel BV.

    Ik wacht de komende dagen wel af.

  5. @Michel: Ik heb nog geen enkel probleem ondervonden.
    Alleen vanmorgen heeft Apple melding gedaan dat er een update is, maar die bleek er niet te zijn.
    Verder ook weinig bijzondere verschillen waargenomen.

  6. Kan bijna niet wachten. Super benieuwd of apps echt sneller zijn

  7. Eigenlijk loopt Apple achter, en Watch OS 2 geeft weinig hoop. Ik bedoel: op de IFA beurs zie je ene na andere smartwatch die er mooier uit ziet en rond gaat denk ik het worden. Los daarvan: je wilt je watch persoonlijk maken. Er zijn te weinig Watch Faces; degene die er zijn zijn gelikt, maar de keuze is erg beperkt en daardoor niet echt persoonlijk te maken. En in veel Watch Faces kun je geen info instellen, zoals die Foto Watch Face – wat de bruikbaarheid weer doet afnemen.

  8. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Had verwacht dat er meer updates richting gezondheid zouden worden toegevoegd, zoals bloeddrukmeting. Kennelijk heeft dat geen prioriteiten bij Apple.

    Kan je vergeten, daarvoor zal de hardware toch echt aangepast moeten worden, mss in de AW2, of 3 of 4?

  9. Kan iemand mij vertellen hoe de golf app bij puntje 3 heet?
    Alvast bedankt!

    Verder kan ik ook niet wachten op de native apps😃

  10. Ik heb WatchOS 2 al een paar maanden en bevalt prima! Twee keer is die vastgelopen maar na een herstart doet ie weer.

    Enige nadeel dat ik ondervond is dat je wel een foto kan doen bij watch faces, maar je kunt dan geen complicaties instellen. Dan zie ik het nut ook niet van in om een foto te doen.

    Daarnaast zet ik soms ‘s nachts de Apple Watch in de spaarstand zodat ik er twee dagen mee kan. Maar om de Apple Watch weer uit de spaarstand te halen moet ie opnieuw opstarten. Dit zou denk ik een soort vliegtuigmodus achtige functie moeten worden.

    Ik hoop dat Spotify, Sonos ook binnenkort met een Watch app komen. En dat je met diverse messengers zoals WatchApp ook standaard antwoorden kan versturen die je van te voren geprogrammeerd heeft. Aangezien ik met mijn spraakgebrek helaas niet met Siri kan werken.

  11. Origineel geplaatst door Erwin
    Daarnaast zet ik soms ‘s nachts de Apple Watch in de spaarstand zodat ik er twee dagen mee kan. Maar om de Apple Watch weer uit de spaarstand te halen moet ie opnieuw opstarten.

    😳😳waarom zou je in vredesnaam je AW s’nachts in spaarmode zetten als je m ook op je lader kan leggen????

  12. @Schmia: haha daar heb je een punt 😂

  13. Waarschijnlijk omdat je hem niet onnodig nachten aan de oplader wil hangen. Ik doe er ook bijna 2 dagen mee en hou niet van om alles continue op te laden

  14. @Schmia: volgens sommige bronnen zijn minder laad cycli beter voor je batterij. In hoeverre dit geldt voor de huidige batterijen, geen idee

  15. Is het echt een wereld van verschil bij het laden van de apps?

  16. waarom kan je godsnaam nog steeds de functie van de onderste knop niet veranderen. Als er nu 1 functie is op de Watch die ik nooit gebruik, is het wel die vriendenlijst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.