Reacties voor: ‘Nieuwe 4-inch iPhone krijgt ook NFC-chip voor Apple Pay, verschijnt begin 2016’

De nieuwe 4-inch iPhone zou ook een NFC-chip krijgen om Apple Pay mogelijk te maken. Dit zou deze nieuwe 4-inch iPhone de eerste kleinere iPhone zijn waarbij Apple Pay mogelijk is zonder gebruik te maken van een Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Allemaal leuk dit, maar ik vind wel dat ze de NFC openbaar moeten maken voor ontwikkelaars. NFC is nog zinloos voor mensen in Nederland. Het is toch zonde dat het niet gebruikt wordt.

  2. Een nieuw model 4″ iPhone zou mooi zijn. Ik heb vandaag de pas gekochte iPhone 6s terug gestuurd. Vergeleken met mijn 5s was het een groot, log en lelijk ding. Bovendien was ik totaal niet onder de indruk van de prestaties of de nieuwe features. Alles wat ik met een telefoon doe, doe ik sneller met een 5s dan met een 6s. Een toekomstbestendige 4″ als opvolger van mijn 5s zou dus voor mij prima zijn.

  3. Een “budget” 4″ 6c lijkt mij niks. Volgend jaar opvolger van de 6s, zou dan gewoon in small (4″)/medium/large moeten verschijnen.

  4. @020: Ja inderdaad, eindelijk met de mobiel betalen bij de kassa. Dat Apple Pay word toch niks in NL. Winkels gaan vast niet nog een apparaat aanschaffen voor iPhone gebruikers.

  5. @Kotter: Winkels hoeven geen apart apparaat aan te schaffen voor ApplePay. Als ze NFC betalingen kunnen accepteren, dan kunnen ze ook ApplePay accepteren.

  6. Origineel geplaatst door Luuk S
    Een “budget” 4″ 6c lijkt mij niks. Volgend jaar opvolger van de 6s, zou dan gewoon in small (4″)/medium/large moeten verschijnen.

    Volledig mee eens. Waarom een inferieur 4″ model maken? Volgens mij zijn er genoeg mensen die een 4″ model willen hebben, maar dan wel gewoon met de laatste specs

  7. Origineel geplaatst door Jasper
    Volledig mee eens. Waarom een inferieur 4″ model maken? Volgens mij zijn er genoeg mensen die een 4″ model willen hebben, maar dan wel gewoon met de laatste specs

    Precies

  8. Ik zou heeeel graag weer terug willen naar 4″ maar Apple kennende zal het wel een model worden met 8 of max 16GB zonder uitbreidingsmogelijkheid en word je toch gedwongen een stap hoger te gaan. Net als de 5C na introductie van de 6 meteen niet meer verkrijgbaar was in 32GB

  9. @Arie: Heb je wel even de tijd genomen om de 6S goed te gebruiken ?
    Ik irriteerde me al aan de 5S hoe traag die is met Touch ID.

    Ik heb zelf me iPhone 6 Plus verkocht en nu een 6S genomen en merk toch echt dat iOS 9 nu als een zonnetje draait.
    Alles is snel reageert meteen zoals het moet. Touch ID werkt nu super accuraat en 2x sneller dan de gewone 6.
    Safari en apps openen stukken sneller door de nieuwe processor en eindelijk 2Gb ram geheugen waardoor er geen enkele vertraging meer is.

    Iedereen heeft natuurlijk zijn mening of vind het niet vervelend. Maar voor mij is de 6S de meest beste iPhone waar al die tijd op heb zitten wachten.

    Enige minpunt nog is dat het scherm geen OLED wat ik persoonlijk mooier vind.

  10. Ik vind wel dat ze de nfc open moeten gooien ik heb een iphone 6 daar zit hij wel in maar kan er niets mee ik heb een nfc chip in mijn hand maar kan hem nu alleen met een andere mobiel of pc aansturen

  11. Tja, Apple Pay, wat kun je er in Nederland mee?

  12. Ja leuk, zet het maar op het lijstje van alle andere features waar wij amper of zelfs geen gebruik van kunnen maken.

  13. Dit wordt een grote kanshebbers als mijn volgend toestel… 4 inch, yes… Vind de 4,7 ietwat te groot! Hoop dat dit waar is

  14. Maak gewoon een 4″ iphone met de specs van de 6s. Geen specs van een paar generaties terug.. Zoveel kosten die upgrades niet allemaal extra. Camera en ram kosten maar een paar dollar meer. Een eventuele 3D touch kost wel wat meer

  15. @Remon: hier prima tevreden met 5s en snelheid TouchID. Het formaat van 5s blijf ik zoveel fijner vinden dan 6 of 6s. Groter is wat mij betreft niet beter. Een nieuwe snellere 4inch iPhone ja graag.

  16. Ik ben/was heel enthousiast, maar dezelfde camera als 5s? Sorry maar dan hou ik mijn 5s wel en wacht ik op de 7c 😇

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.