Reacties voor: ‘3G iPhone nog voor de zomer in België’

Opnieuw is er een Belgische website, die beweert dat de iPhone vanaf mei in België verkrijgbaar is. Mobistar krijgt daarbij de primeur en twee maanden later volgen de andere Belgische mobiele operators: Proximus en Base.
Lees het complete artikel → ‘3G iPhone nog voor de zomer in België’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Als Apple de iPhone in België zonder simlock moet verkopen, wil ik de prijs niet weten volgens mij! Die gaat toch belachelijk duur worden! (zie Frankrijk bv.)
    Ben ik even blij dat ik er al een tijdje eentje heb! 😉

  2. Totale onzin, weer een vd vele ‘anonieme bronnen’ die claimen nieuws over de nieuwe iphone te hebben voor extra bezoekers….

  3. en dan nog wel een 3g iphone!laat maar komen 😮

  4. Ja daaaaaag, wedden dat de 3G echt niet eerst in belgie uitkomt, maar eerst in amerika..

  5. Meest onzinnige bericht wat ik gehoord heb over de iPhone.. 😀

    Er is nog niks bekend over de 3G iPhone maar hij komt wél voor de zomer uit in België.

    Jongens, kom op. Dit is toch geen nieuws?

    Vertel eerder dat T-Mobile Nederland wacht met het uitbrengen van de iPhone tot de 3G versie er is. Dát is pas nieuws. 😉

  6. amerika? ik denk dat benelux wel een mooie testgebied is voor de iphone 3g…

  7. @Justin,

    3G is daar slechter ondersteund als in NL. NL zou een goede start zijn aangezien wij hier een 99% dekking hebben.

  8. Dit is volgens mij ook weer pure speculatie. Ik ken een aantal mensen binnen bij Mobistar en die weten van niets.. en die zouden toch wel degelijk op de hoogte moeten zijn 🙂

  9. @multinova

    Zo lang ze geen woordvoerder of directie zijn, hoeft dat niet, natuurlijk. Ik vond het al ee teken aan de wand toen Apple én liet weten dat ze “niet getrouwd” zijn met de operators én de iPhone in Ierland ook zonder visual voicemail (een belangrijk argument voor de operator-deal, vond Apple) op de markt brachten. Het lijkt allemaal een opmaat voor een ‘gewone’ introductie van de iPhone met de ‘gewone’ premieregeling zoals we die met elk toestel krijgen.

    Daarbij, ik kan me toch ook niet aan de indruk ontrekken dat Apple oog heeft voor de vele aanbiedingen van gehackte iPhones. Keurmerkwinkels en radiostations bieden ze zonder gene aan – niet meer sinds de nagemaakte Converse All Stars bij de Zeeman in de jaren ’80 heb ik zo’n botte overtreding van regels gezien. Het is raar dat er niet (harder, publikelijker) tegen wordt opgetreden.

    En inerdaad, als je ergens 3G wil proberen, is Nederland voor wat betreft de dekking wellicht de beste optie. In de wereld.

  10. ik zie het maar zo, als ze hem uitbrengen in belgie kunnen ze niet langer wachten om hem uit te brengen in Nederland!

  11. @Martijn

    Volgens mij zullen ze hem dan eerder in Zuid-Korea of Japan introduceren; daar gebruikt zo’n beetje iedereen al 3G om te bellen. Dit itt NL, waar men doorgaans nog via het GSM netwerk belt.

  12. Zeer speciaal nieuwsje…
    Maar ik geloof er niet echt in, de prijs van de simlockvrije iPhone gaat gewoonweg onbetaalbaar worden! (figuurlijk bedoelt hehe)
    Ik denk dat wij Belgen nog eventjes zullen moeten wachten of veel geld zullen moeten neerleggen voor een simlockvrije iPhone. Beste tip voor Belgen zoals ik natuurlijk die niet kunnen wachten… Laten overkomen uit de verenigde staten en jailbreaken… Niet leuk natuurlijk en er hangen altijd risico’s aan vast… Maar zeg nu eerlijk, de dollar staat enorm laag tegenover de euro nu. Dus doen we zowieso besparing bij zo’n aankoop. Maar laat ons afwachten van wat er eventueel in mei allemaal staat te gebeuren.

    Greets,

    NeoQuex.

  13. bullshit.

  14. hehe

    We zullen het allemaal vanzelf zien gebeuren hè…

  15. In het filmpje “iPhone 2.0 Firmware” op youtube zie ik na 4.26 minuten wel een vinger glijden over “Belgium” bij Region Formats onder International… Maar ja, vlak daaronder staat Botswana en wat zijn nou de kansen dat daar binnenkort een iPhone introductie plaatsvindt?
    @John: Helemaal mee eens.

  16. Gewoon weg dikke zever, ik heb op myiphone.be gelezen dat Belgium iPhone (franstalige tegenhanger), deze berichten puur uit media-herkenning heeft geplaatst. En nu 3G, benieuwd wat ze daar nog kunnen uitvinden ….

  17. Grappig dat het woord 3g verder in de tekst helemaal niet meer voorkomt, of is 3g vlaams voor 3 operators?

  18. Nee 3g is de versnelling waaronder informatie verandert in BS! 😛

  19. tjek het ff bij de FCC zou ik zeggen. Die moeten weten of er een aanvraag is geweest voor de 3G radio.

  20. de benelux word toch als 1 geheel gezien in de verkopersmarkt. dus komt hij dan ook in Nederland uit :O?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.