Reacties voor: Gerucht: ‘3D Touch verdwijnt in alle 2019 iPhones’

Er zijn opnieuw aanwijzingen dat 3D Touch verdwijnt op de volgende generatie iPhones. Bronnen beweren dat makers van schermonderdelen minder verdienen per onderdeel, omdat het drukgevoelige aspect er niet meer in zit.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik vind het best wel jammer. Nu zijn er inderdaad nog niet zo veel toepassingen voor, maar ik hoopte altijd dat naargelang de non-3D Touch apparaten geen grote updates meer zouden krijgen (zoals nu bijna het geval is), de feature verder uitgebreid zou worden om meer en nuttigere toepassingen te krijgen.

  2. Ik persoonlijk gebruik het dagelijks, vooral met tomtom “rij naar werk” en “rij naar huis”
    Super makkelijk, jammer als dit zou verdwijnen…

  3. Tja.

    Dit gaat mijn aankoop van een nieuwe iPhone wel tot maximaal uitstellen. Gebruik het dagelijks vooral in games.

  4. Vreemd weer. Ik gebruik dat dagelijks. Ik heb een XR gehad die ik terug heb gestuurd omdat ik hem toch te groot vond en daar merkte ik al op dat ik het echt mistte.

  5. Origineel geplaatst door Freaky
    Tja.

    Dit gaat mijn aankoop van een nieuwe iPhone wel tot maximaal uitstellen. Gebruik het dagelijks vooral in games.

    Ik hou het ook voorlopig bij de iPhone XS Max! Gebruik 3D Touch toch erg vaak! πŸ˜‡

    De nieuwe iPhones zonder 3D Touch zullen daardoor immers niet goedkoper worden. 😈 Sowieso is de iPhone 11 een no go! Wacht lekker tot eind 2020 zou ik zeggen! πŸ’ΆπŸ₯΄

  6. In iOS 13 werkt het al niet meer voor de meeste dingen. Het is nu een long press geworden op bijvoorbeeld het home screen. Erg irritant

  7. @Bjarne: Het zou idd bijna het geval zijn ( op de se na) ware het niet dat Apple alweer nieuw toestel zonder op de markt heeft gebracht dus zijn er 2 met grote update zonder 3D touch de se en de xr .
    En dat gaan er weer meer worden ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.