Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone krijgt geavanceerde 3D-camera met lasertechnologie’

Apple is van plan om iPhones te voorzien van een krachtiger 3D-camera. Het gaat hierbij om de modellen van 2020, zo zeggen bronnen tegen Bloomberg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ben toe aan een vers OS. Ben erg benieuwd hoe ze het redesign gaan uitvoeren zonder dat het apple gevoel afneemt. Ben benieuwd!

  2. Dit staat weer haaks op het bericht van 28/12 van die zelfde bloomberg.
    Sony zou de modules al opschalen voor Apple, dat zouden ze niet doen zonder toezegging neem ik aan.

  3. Dus mijn Iphone X kan nog wel een jaartje mee, met 3 jaar hetzelfde design hoef je dus niet te vervangen. Zouden er ook mensen zijn die 3 jaar achter elkaar dezelfde winterjas kopen maar iedere keer met een iets betere voering?? Misschien rare vergelijking maar het oog wil ook wat Apple!!

  4. Voor mij geen nieuwe iPhone voordat de notch is verdwenen.

  5. Origineel geplaatst door KM
    Voor mij geen nieuwe iPhone voordat de notch is verdwenen.

    Precies. Ik hou nog wel even mijn 6s+. Doet het nog uitstekend.
    Moet echt een wezenlijke update van het model komen en een flinke aanpassing van de prijs anders stap ik niet over.

  6. Ach nee… zit ik weer tussen allemaal mensen die niet tegen veranderingen kunnen. Die ‘Notch’ daar heb je nauwelijks last van. Alleen soms bij foto’s, maar verder niet.
    Een 3D camera zou toch geweldig zijn – tenminste als je er écht 3D foto’s mee kunt maken en ik vraag me af of dat echt zo is.

    En Rv: die mensen zijn er. Erger nog: ik heb in 15 jaar al zo’n 3 keer precies dezelfde Vuarnet Skylynx zonnebril gekocht. Omdat ie er nog steeds is. Omdat het model me perfect staat. En omdat hij vreselijk goed is, met staalglas en 5 lagen filters daarover, tegen zon en UV-straling.

    En wat de winterjas betreft: erger nog: ik draag al drie jaar dezelfde winterjas. Omdat ie nog goed is én ik dan geld overhoudt voor een nieuwe iPhone 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.