Reacties voor: ’33 procent iPhone 4S-bezitters gebruikt Siri dagelijks’

Onderzoek van Parks Associates stelt dat 33 procent van de iPhone 4S-bezitters Siri dagelijks gebruikt om bijvoorbeeld te bellen of te e-mailen. 87 procent gebruikt Siri minstens één keer per maand.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 23 reacties

  1. 87% van de iPhone 4/3GS gebruikers willen Siri wel!

  2. Dat vind ik best veel! Mij lijkt het meer leuk om mensen te laten zien, maar echt een reden hebben om Siri te gebruiken lijkt me bij mij niet aan de orde.

  3. Ik zou het wel willen gebruiken als het Nederlandstalig beschikbaar was.

  4. Siri is niks aan, gebruik het nooit en denkt VEEL te lang na. Ik heb uitgemeten dat je sneller bent met je wekker zelf zetten dan dat dat siri laten doen en zo is dat ook met mensen bellen.

  5. Ik gebruik het elke dag om mn wekker te zetten, mensen te bellen, muziek af te laten spelen en heel soms voor een reminder met locatie. Ik zie siri echter wel liever in het nederlands komen.

  6. Origineel geplaatst door Swen
    Siri is niks aan, gebruik het nooit en denkt VEEL te lang na. Ik heb uitgemeten dat je sneller bent met je wekker zelf zetten dan dat dat siri laten doen en zo is dat ook met mensen bellen.

    Sneller is voor mij minder van belang dan dat het handsfree via je headset kan. Maar de reden dat ik gestopt ben Siri te gebruiken is dat je zo vaak foutmeldingen krijgt (“Oops I’m sorry, something seems to have gone wrong”) dat het gewoon irritant wordt. Misschien dat het te populair is voor de Siriservers die het totale gebruik niet meer aankunnen. Denk dat het pas echt goed gaat werken wanneer de software helemaal vanaf de telefoon draait. Wellicht bij de iPhone 6 ofzo.

  7. Amerikaanse cijfers? Daar zijn we hier vet mee daar siri nog niet in’t Nederlands is.

  8. @Swen: Dit heeft natuurlijk weinig te maken met Siri zelf, via Wi-Fi werkt het echter perfect, en als je engels wat minder is ja dan zullen er errors komen.
    Ik heb er echter weinig last van en gebruik het dus veel in de auto.

    Keep in mind het is nog steeds een Beta.

  9. Ik had het wel eens getest op een Iphone 4S van vrienden. Nu heb ik zelf een iphone 4S maar letterlijk 2 keer zelfs gebruikt voor de lol. En paar keer om mensen de functie te laten zien. Nu staat hij standaard uit bespaart batterij en ik zie nu meer waarde niet van in. Misschien als ik een sms moet sturen in de auto dat ik hem het ga gebruiken

  10. Dus één derde van de 4s gebruikers? Best veel. Had ik niet verwacht.

  11. @Ikkuhj: Heb je ook al Wifi in de auto?
    Beta? Denk dat niemand er aan denkt dat het eventueel om een Beta gaat.
    Apple brengt het zo grootschalig naar buiten..en het is hun paradepaardje..dan moet je niet komen met dat het een Beta is..

  12. Ik gebruik siri vooral in de auto..in combinatie met AssistantExtensions en Sirilove. Vind t handig dat ik navigatieapps per stem kan openen.

    Ow, en ja ik gebruik een iphone4.

  13. Ik gebruik Siri nooit

  14. Best veel nog.

  15. Ik geloof er niets van. Blijft gewoon een gadget.

  16. nou ik geloof dat ik wel een beetje engels kan maar mij verstaat ie slecht vooral nederlandse namen in het engels als daan werkt niet echt dus ik gebruik ut nooit

  17. Speel alleen soms muziek af dit komt omdat ik veel commando’s gewoon niet weet anders zou ik het opzich wel vaker gebruiken

  18. Ik gebruik Siri ook elke dag. “whats the tempeture outside”
    “are we expecting rain
    “where is ….” (find my friends)
    En dat soort ongein. Allemaal vanuit de home screen. Nu nog Siri in het Nederlands en dan werkt voice dictation ook op het Nederlandse toetsenbord. Op het Engelse toetsenbord werkt het fantastisch! (iPhone 4s)

  19. Ik heb meer aan CallControler en VoiceActivator. Hierbij kan je doormiddel van schudden Voiceactivator activeren en een opdracht geven. Dit werkt ook met Nederlandse woorden en ook via Lockscreen. Op YouTube vind je de uitleg. Ook voor 3 gs.

  20. Oja en Automatic Dictation koppelen aan Dragon Dictation.

  21. Voor de liefhebbers, pas geleden was er een aflevering van the Big Bang Theory met een hoofdrol(letJe) voor Siri.
    Waarschijnlijk sponsered by Apple maar het was een hele leuke aflevering.

  22. Siri is leuk maar nog niet bruikbaar dat het echt je helpt in het dagelijks leven. Ten eerste Siri is niet in het Nederlands waardoor sms’en sturen via Siri al wegvalt.
    En verder vind het ook geen plaatsen in België. Vb Find a good restaurant nearby.
    Vandaar gebruik ik nog steeds een 3Gs.

  23. Origineel geplaatst door Marnick
    Siri is leuk maar nog niet bruikbaar dat het echt je helpt in het dagelijks leven. Ten eerste Siri is niet in het Nederlands waardoor sms’en sturen via Siri al wegvalt. En verder vind het ook geen plaatsen in België. Vb Find a good restaurant nearby. Vandaar gebruik ik nog steeds een 3Gs.

    Anders had je een 4s gekocht, alleen daarom? LOL

    Afijn, Siri is leuk maar als je geen wifi hebt is het vaak waardeloos om te gebruiken. Ik spreek vloeiend Engels en wil Siri onderweg nog wel ‘es vragen om een specifiek nummer af te spelen maar ik krijg drie van de vier keer foutmelding, dan is er weer iets. Vind het trouwens storend dat ‘t altijd zo lang duurt voordat er iets gebeurt, eerst alles door de server laten vertalen in machinetaal en dan pas kunnen antwoorden ofzo. Hoop dat dat ooit zonder server ook gaat lukken bij toekomstige iPhones (er zal vast veel meer schijfruimte en een krachtigere processor voor nodig zijn). Dan zou Siri door veel meer mensen gebruikt worden, denk ik. En niet alleen maar in Amerika. Cijfers over het gebruik daar kan ik weinig mee. Amerika vertegenwoordigt de rest van de planeet niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.