Reacties voor: ‘Apple wil 32GB iPhone 6 ook in Europa uitbrengen’

Apple gaat ook in Europa de 'nieuwe' 32GB iPhone 6 uitbrengen. Het gaat voorlopig om Wit-Rusland, maar het model zou in veel meer westerse landen beschikbaar kunnen komen.

Reacties: 4 reacties

  1. Als er teveel “goedkope” modellen uit komen heeft dat zijn weerslag op de inruilwaarde van de duurdere varianten waardoor er waarschijnlijk minder snel overgestapt wordt naar het nieuwste model.

  2. Ik acht het onwaarschijnlijk dat Apple de iPhone 6 in Europa herintroduceert, ook al is het dan nu een 32Gb-variant. De productie van de A8-chip zou dan hervat, dan wel uitgebreid moeten worden (de specs blijven immers gelijk aan de ‘oorspronkelijke’ iPhone 6). Dat zou een extra productielijn betekenen. Apple zou er dan verstandiger aan doen de iPhone 6s langer in productie te houden.

  3. @Robert Janssen: Vandaag net een 32 GB versie gekocht in Duitsland voor 499 euro. Verkrijgbaar bij zowel Saturn als de MM alleen in de kleur spacegrey. Wordt niet actief gepromoot. Je moet er wel naar vragen. Saturn Centro Oberhausen had er nog 8. Serienummercheck gedaan en productiedatum was 23 maart 2017. Is beter dan al die refurbished 6 iPhones toch?

  4. Zojuist 1 iPhone 6 32GB Space Gray gekocht bij 1DayFly voor € 439,95 (excl. € 6,95 verzendkosten). Dit betreft geen refurbished model, maar gewoon een nieuwe met 24 maanden garantie. Dit is dus een prima deal voor mensen die geen hogere bedragen willen of kunnen betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.