Reacties voor: 30 redenen waarom Windows Mobile beter is dan een iPhone

Pocket PC Magazine heeft een lijstje gemaakt van 30 redenen waarom Windows Mobile superieur is aan de iPhone.

Reacties: 24 reacties

  1. wat een zever, meer dan de helft van zijn argumenten zijn opgelost met gratis apps die je via installer kan installeren …

  2. Inderdaad slap gezeur… een aantal redenen zijn zo slap dat je zeker overstag gaat om een Windows Mobile aan te schaffen… mooi niet dus….

  3. en er is maar 1 reden waarom een iPhone beter is:
    Hij draait op OSX en niet op winhoos. Meer argumenten zijn niet nodig

  4. Het is ook zever, dat artikel.
    Niet iedereen die een iPhone koopt wil al die extra’s die hij aanhaalt.
    Wat kan mij het schelen dat ik geen tekstbestanden kan bewerken, hij belt goed, sms’t goed, fantastische mp3speler en het beste van al: hij synct in no time.

  5. Ow,fanboys weer (zowel de appleboys als de windowsboys)

  6. Ik dacht dat er wel een gps op de iphone zat ? Ik zag zoiets op apple site?

  7. Yeah right!
    Een finger touch maakt al die 30 redenen om Windows Mobile te gebruiken ongedaan.
    Ik support een aantal zakelijke gebruikers, ze willen niets anders meer dan de iPhone!
    Ondanks de tekortkoming dat ze hun contacts en agenda niet real-time kunnen syncen (mail wel via exchange!) willen ze echt niets anders.
    Ik doe hier zojuist in “real-time” navraag daarover.
    Deze persoon synct eerst via “activesync” zijn Windows Mobile device met Outlook en daarna zijn iPhone. Deze workaround werkt naar tevredenheid.
    Met smart wacht hij op firmware 2.0, zodat ook contacten en agenda real-time gesynct kunnen worden.

  8. Ik kon ook altijd wel meer dan 30 excuses noemen waarom ik nog geen iPhone had πŸ˜‰ .
    Maar zonder geheid, hiervoor heb ik ook altijd WM toestellen gehad en een aantal punten ben ik het wel mee eens. Zo mis ik nog steeds navigatie bijvoorbeeld. Toen mijn broer vorig jaar met een iPhone aankwam was ik meteen weg van het design en hoe mooi en soepel alles werkt, toch heb ik nog maanden met WM op zak gelopen. Inmiddels zijn de meeste van mijn gemissen inderdaad aangevuld met prachtige app’s. Als mijn iPhone straks op wat voor manier dan ook met GPS om kan gaan en 3G heeft (ik merk wel degelijk veel snelheid verschil, vaak zet ik mijn Nokia op als accespoint om te internetten op mijn iPhone) ben ik helemaal blij. Als BT 2.0 wordt ondersteunt trek ik mijn BT stereo headset ook weer uit de kast en ben ik compleet πŸ˜€ .
    Jammer dat ze in het stuk uitgegaan zijn van een standaard (kale) iPhone.

  9. Ik heb een HTC TYTN II met WM6 en sinds kort ook een iPhone. Ja, de HTC heeft van alles meer (gps, UMTS, BT 2.0 etc etc) maar wat een bagger apparaat, helemaal vergeleken met de iPhone. Dat WM6 is gewoon een vreselijk OS dat minimaal 1x per dag gereset moet worden, net als W95 op de desktop. En het is zooooooo traaaaaaaaaag allemaal. Kan niet wachten op OSX Mobile 2.0 met native ActiveSync, kan die HTC direct stof happen op de bovenste kastplank πŸ˜‰
    Kun je met 1.1.4 ook je Exchange mail al syncen? Hoe gaat dat dan? Ben erg benieuwd…

  10. Ja, je kunt je Exchange mail met 1.1.4 syncen. De einige voorwaarde is dat de IMAP functionaliteit is ingeschakeld aan de Exchange Server kant.

  11. Ik weet niet precies hoe, maar mijn broer gebruikt exchange mail voor zijn werk.
    Loopt naar zijn zeggen nog niet helemaal zo als het hoort, maar is goed werkbaar.
    Ik zal hem eens vragen naar de manier waarop hij dit gebruikt en ingesteld heeft.
    (maar ik denk dat Fresh eerder en vollediger een antwoord heeft πŸ˜‰ )

    Edit: zoals ik al voorspelde πŸ™‚ Fresh typt sneller dan ik

  12. Bestond er maar een dual-boot-iPhone πŸ˜›

    Zodat je kan switchen tussen Windows Mobile en MacOsX πŸ™‚

    De iPhone is stabiel en snel, terwijl Windows Mobile meer functies heeft.

  13. Ah straks komen wij met een rijtje met 1000 redenen om voor een iPhone te gaan ipv windhoos mobile. πŸ™‚

  14. Appels met peren vergelijken, dat is het. Een appel is een appel is een appel… Een peer daarentegen, wordt nooit een appel… Zo simpel is het.

  15. Ik ben wel benieuwd naar die 1000 redenen, kunnen die gepost worden?

    Ik ken allebei de devices maar ik kan geen dag zonder mijn htc kaiser, vooral zakelijk dus. Ik kan eigenlijk niet zoveel verzinnen waarom ik een iPhone zou moeten aanschaffen. Mijn htc maakt me wakker, ook in hotels, ik sync mijn adressen, todo, agenda. ik lees de tv agenda, ik gebruik hem als navigator in de auto, ik heb mijn favoriete sites in mijn browser en rss feed, voor allerlei projecten gebruik de office dingen, ook handig voor mijn reis informatie die me per .doc toegezonden wordt, als ik ergens ben (winkeltje) en ik wil iets laten zien aan mijn vrouw maak ik een fotootje, ik heb er wat ebookjes op staan, en ik gebruik hem als modem bij klanten waar ik niet op internet kan via mijn laptop (handiger dan de faxlijn uit de muur trekken). Als ik rondwandel in een stad is de navigator met gps soms ook handig om een lokatie te vinden e.d. (of via google maps). Daarnaast zijn er pakweg 10 utilities uit de 10.000+ beschikbaar die ik echt heel erg vaak gebruik, soms ook msn messenger gebruiken.

    Ik wil zonder meer over naar een iPhone, no problem, ik heb geen principes qua technologie.

    Maar het ding moet dan wel echt een goede vervanger zijn voor de dingen die ik er nu mee doe, dus daarom ben ik benieuwd naar die 1000 punten lijst.

  16. Het lijkt me beter om benieuwd te zijn naar de stand van zaken rond de iPhone later dit jaar. Exchange komt eraan en zodra Jobs de kans krijgt om GPS naar zijn maatstaven in te voeren, gaat dat ook gebeuren.

  17. ik denk ook niet dat er telefoons zijn die dit ALLEMAAL kunnen die hij in de lijst noemt.

  18. @ Jan Aukes: De TyTNII is een prma wekker als je geen frontdesk kan bellen πŸ˜‰
    Maar, webbrowsen op TyTN is kmp in vergelijking met iPhone, foto’s van de TyTN zijn kmp in vergelijking met de iPhone. Scherm is redelijk kmp in vergelijking met iPhone.
    Navigatie hebben de meeste zakelijke gebruikers niet nodig, je hebt immers leaseauto met navigatie. Wie wil er nu op zijn TyTN zitten kijken in centrum vd stad.
    De enige reden dat het onding nog in mijn zak zit is corp email (goodlink) en soms PM (live); verder gebruik ik de TyTN niet meer.

  19. Wat is dat voor een levenloze sukkel die dat heeft gemaakt:S
    Apple heeft zijn voordelen en nadelen, maar zeker ook Windows heeft dat… dus niet zeiken, gewoon kopen wat jij het beste vindt. er is geen ”beste” merk/telefoon etc, het is gewoon wat de gebruikers willen.

  20. stowaway is een boot

  21. Ach over een paar jaar zitten we allemaal aan de Android.

  22. iphone is gewoon een decandente *** telefoon voor ingebeelde decandente mensen die ergens bij willen horen dat geld voor alle dure apple stron*, en nee al had ik het geld ik wil geen wannabee zijn, het stinkt gewoon zie dat maar eens in!

  23. Helemaal mee eens, k*t yuppen met hun Mac spullen.
    Volgende keer weer zonder na te denken windows, inplaats van bewust Apple.
    Heerlijk meelopen in de massa, You opened my eyes wapaw πŸ˜‰

  24. Hier klopt helemaal niks van. Ze hebben de feiten verandert en verdraait. de iphone is beter in elk opzicht.
    als jullie nou eens alle feiten goed op een rij zetten en ook eens de negatieven aspecten tonen kun je het zelf zien. het komt door mensen zoal jullie dat wij een slechte naam krijgen …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.