Reacties voor: Uitgebreide takenapp 2Do stapt over naar freemium: gratis met in-app aankopen

De populaire en uitgebreide takenapp 2Do stapt over naar een nieuw verdienmodel. In plaats van een eenmalige aanschaf wordt de app een gratis download. Na twee weken kun je met in-app aankopen de functies blijven gebruiken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. En dan is natuurlijk de vraag of mensen die de app al eerder hebben gekocht nu weer moeten gaan betalen om de app volledig te kunnen gebruiken.

  2. Het zal wel gaan lijken op de diensten van 1password, alhoewel moet zeggen dat beide apps ook voor Mac aan de dure kant zijn….!!! Dus ontwikkelaars gaan naar ander verdienmodellen kijken…

  3. @Isegrimm: Via de link in het artikel: “Existing users will not have to pay again”

  4. Origineel geplaatst door Isegrimm
    En dan is natuurlijk de vraag of mensen die de app al eerder hebben gekocht nu weer moeten gaan betalen om de app volledig te kunnen gebruiken.

    Heb gisteren interview van hem gelezen en daar zegt hij dat huidige betaalde gebruikers geen nieuwe aankoop moeten doen. Voor hen blijft het zoals het is.
    Voor mij toch één van de betere todo apps.

  5. @Isegrimm: Ik heb dit nog aan het artikel toegevoegd. Mensen die al voor de app betaald hebben, hoeven niet nog eens opnieuw te betalen.

  6. Ik ben altijd geïnteresseerd als een app er is voor ios en android want ik heb beide.
    Helaas moet je voor dezelfde app op verschillende platforms vaak wel apart betalen en dan is het wel een duur grapje.
    Weet iemand of dat hier ook is ander begin ik er niet aan.

  7. Ik heb de trial voor macOS net geïnstalleerd en dat ziet er allemaal heel mooi en goed uit. Zou ik best willen gaan gebruiken. Alleen wordt het een erg dure grap als ik 2Do kamerbreed wil gaan gebruiken: 49,95 macOS-versie + 15,00 iOS + 11,00Android (werk) = ruim 75 euro!!! Ik ben heel benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken met het nieuwe verdienmodel…

  8. @Jan Willem: Ik heb ze allemaal maar heb spijt van mijn aankoop op de mac, deze werkt lang niet zo fijn als op een iOS en is daardoor veel te duur,

  9. Kan iemand aangeven hoe dit programma vergelijkt met Wunderlist?

  10. Ik heb ruim een jaar geleden de iOS en macOS versie gekocht, na 3 maanden was ik er wel weer klaar mee. Het synchroniseerde slecht en locatie-afhankelijke herinneringen werkten ook slecht. Dan is de native Herinneringen app toch handiger aangezien die doet waarvoor de bestemt is.

  11. @GJ: geldt ook voor mij: gebruikte 2Do van 2009 tot ongeveer 2012. Maar hij werd mij uiteindelijk toch te complex. Er zijn zoveel mogelijkheden in de app, dat ik meer bezig was met het managen van taken dan met het uitvoeren ervan. Dit is natuurlijk persoonsgebonden, maar het werkte kennelijk voor mij niet.

    Nu gebruik ik de (standalone versie van de) app Swipes voor de uitgebreidere taken, en de Herinneringen app van Apple voor de kleine dingen die ik écht niet mag vergeten. Die laatste werkt ook geweldig met Siri!

    2Do is wel een erg mooie app, en alle functies zijn goed geïmplementeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.