Reacties voor: 250 video’s over Steve Jobs om bij de biografie te bekijken

Art Matsak bundelde 250 video's op een site, die je goed kunt bekijken tijdens het lezen van de biografie over Steve Jobs. Hij sorteerde de video's op basis van de hoofdstukken in het boek.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Das lekker! Vorige maand de biografie gelezen (absolute aanrader) en dan komt er iemand op dit idee. Heel herkenbaar overigens dat loopje iedere keer naar de computer. Maar goed… Toch maar eens kijken.

  2. Ook zonder de biografie erbij interessant om te bekijken 😉

  3. idd interrresante videos.

    wat me wel op viel in het flimpje hierboven. Jobs had het over dat de Iphone goedkoper zou worden. Is dit wel gebeurd sinds de eerste introductie van de eerste Iphone? Naar mijn inziens is dat niet gebeurd. of begrijp ik hem verkeerd? (van 4. min 50 sec.)

  4. Heel leuk en handig! Ik zit momenteel op ca. 3/4 van de biografie van Steve Jobs en in de tussentijd al heel vaak Youtube en Google geraadpleegd nav genoemde video’s of foto’s van personen (zoals zijn exen bijvoorbeeld). Ja handige aanvulling deze categorische verzameling.

  5. Op mijn computer laadt die website niet 🙁

  6. Origineel geplaatst door misterrr
    idd interrresante videos.wat me wel op viel in het flimpje hierboven. Jobs had het over dat de Iphone goedkoper zou worden. Is dit wel gebeurd sinds de eerste introductie van de eerste Iphone? Naar mijn inziens is dat niet gebeurd. of begrijp ik hem verkeerd? (van 4. min 50 sec.)

    De iPhone 3GS is voor € 349 te koop via Apple en de iPhone 4 8GB kost € 499. Dus in zekere zin is er wel wat veranderd.

  7. ik kan hem ook niet laden

  8. @Hans de Gans:

    Nou het is logisch dat oudere modellen goedkoper worden.Jobs heeft het specifiek over kosten verlagen en hierdoor in staat te zijn goedkopere toestellen te produceren. Dat is wat anders de steeds nieuwe iPhone die op de markt komt is niet echt goedkoper geweest dan zijn voorganger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.