Reacties voor: 23-jarige uitvinder bedenkt LiveSpeakR voor iPhone

De LiveSpeakR is een boombox voor de iPhone, die je makkelijk mee kunt nemen. De speakers klappen weg achter de iPhone en maken het toestel nauwelijks dikker. Nu moet er alleen nog een fabrikant worden gevonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. fantastisch! Hebben!

  2. Toch vind ik het volgende niet helemaal samen gaan:

    Daar vormen ze een ‘rugzakje’ die de iPhone volgens de bedenker nauwelijks dikker maakt.
    &
    die op twee AAA-batterijen of een netstroomadapter werkt.

    Die 2 batterijen moeten toch ook ergens blijven en dat zorgt waarschijnlijk toch voor een verdikking welke waarschijnlijk bijna net zo dik is al de iPhone zelf…

  3. [url=http://www.livespeakr.com/photo-gallery.html]hier[/url] is de link naar de fotogallerie van de ontwikkelaar. Je kan hier duidelijk zien hoeveel dikker je iphone wordt. Ik denk niet dat het makkelijk is om standaard om je iphone te hebben maar O zo handig als je een filmpje aan het kijken bent en je wil er wat geluid achter hebben.

  4. Als je kijkt in het fotoalbum op de website van de ontwikkelaar zie je goed hoeveel dikker je iphone zal worden. Ik denk persoonlijk dat de speakers niet prettig zijn om standaard op je Iphone te hebben. Wel lijkt het me makkelijk om de erop te hebben als ik een leuk filmpje wil kijken met wat geluid erachter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.