Reacties voor: ‘21,5 inch iMac met 4K Retina-scherm komt in oktober’

Apple gaat in oktober een nieuwe 21,5 inch iMac met 4K Retina-scherm aankondigen, aldus bronnen. Ook de 27 inch 5K Retina iMac krijgt een update.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Het is vast weer niet officiel

  2. @Jim: Er staat ook in het artikel vermeld dat het om geruchten gaat, het is dus noch zeker, noch bevestigd door Apple.

    Overigens wel fijn dat er dan ook een wat kleinere versie van de hoge-resolutie iMac komt, de 27 inch is best groot.

  3. 4K op een 21,5 scherm, is dat niet wat overdreven? Alsof je 2K op een 10″ scherm zou willen. O wacht, dat doen ze ook al bij de iPads😉 (om over de mini’s nog maar te zwijgen)

    En tòch bekruipt me bij dit soort berichten het gevoel dat Apple zich de laatste tijd wel heel erg concentreert op de kwantiteit ten koste van de kwaliteit.
    Alleen maar meer-meer-meer, groter-groter-groter. Toch meer pixels op het scherm, meer megapixels in de camerasensor (6S?), toch een phablet (6pluS), een grotere iPad (Pro, al zal die volgens de marketingkretogie ook wel ‘niet alleen maar groter’ zijn), en zelfs weer een grotere TV?

    Hoop echt maar dat ze met iOS 9 en El Capitan bewijzen dat ik dat te pessimistisch zie, en dat ze ook weer oog voor kwaliteit krijgen 😐
    Een full spec 4″ iPhone en kleìnere TV zal nog wel teveel gevraagd zijn 😕 maar zou ook helpen het gevoel bij te stellen.

  4. @Ferryman: maar aan de andere kant, kleinere updates, ios9 vanaf de 4s, langere batterijduur. Ik miss alleen nog Apple pay in nl en dan zonder creditcard.

  5. Als ze dan ook nog eens een nieuw Cinema Display uitbrengen met dezelfde specs ben ik helemaal gelukkig!

  6. Ik mis het losse scherm met dezelfde retina kwaliteit voor bij mijn MBP. Wanneer gaat Apple dat weer verkopen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.