Reacties voor: Gerucht: ‘2020 iPhones krijgen 3D-camera aan de achterkant’

Voor betere diepteherkenning
De iPhone krijgt dit jaar een derde camera, maar volgens bronnen kunnen we voor de 2020 iPhones rekenen op een 3D-camera. Deze nieuwe sensors kunnen diepte beter inschatten, waardoor er augmented reality-toepassingen mogelijk zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Met al die berichten over de iPhone 2020 zal je bijna denken dat de iPhone 2019 3x niks gaat worden. Gewoon een lullige upgrade van de XS.

    Wel irritant dat de vernieuwing pas in 2020 komen want ik zou mijn iPhone 6s dus nog een jaar moeten gebruiken.

  2. @duo: Helemaal mee eens. Met alle publiciteit tot nu toe vraag ik me ook af of het wel zin heeft in 2019 mijn uitgestelde nieuwe iPhone aan te schaffen. Echte verbeteringen (scherm-TouchID, 3D-camera, schermresolutie, vlakke afwerking camerawrat en minimaliseren notch) zijn pas in 2020 verwacht.
    Als alles klopt met wat geschreven wordt is het tijd de Apple aandelen nu snel te verkopen, om ze over een jaartje weer te overwegen.

  3. Ik heb mn simonly verlengd voor een jaar.

  4. @duo: Ik was van plan om m’n 8 Plus te gaan vervangen voor het 2019 model, maar ik ben bang dat je gelijk gaat krijgen en dan blijf ik ‘m gewoon nog een jaartje langer gebruiken tot het 2020 model er is (met hopelijk wel aanzienlijke verbeteringen).

  5. Ik wacht ook af wat ze gaan uitbrengen. Ik heb nog de iphone 7! Werkt nog goed. Maar nog een jaartje meedoen is wel te lang.
    Dus denk dat als de nieuwe iphone niet echt vet is (en ook betaalbaar) dan koop ik maar de Xs met korting. Is toch een goede iphone.
    Zal de eerste keer zijn dat ik een oude model koop. Maar ja ik vond de prijzen van apple laatste jaren wel belachelijk. Moet anders kunnen.

  6. Heb net een iPhone 8 gekocht. Ben wel een beetje bang dat ik nu snel erg achter ga lopen door de nieuwe camera’s. Jammer.

  7. @Walden: Je bent 5G op alle modellen nog vergeten

  8. En in 2021 heb je dan weer 5G toestel nodig…

    En zo blijf je uitstellen. Ik ga ook eens rustig nadenken. Mijn 7 is eigenlijk wel aan vervanging toe. Maar aan de andere kant. Doet het verder prima. Batterij is nog recent vervangen door Apple. Dus echt nodig is het allemaal niet. Tja… luxe problemen…

  9. Ik vervang normaal ongeveer iedere 2 jaar mijn toestel. Nu Heb ik een iPhone X en een nieuwe is leuk, maar mis in mijn ogen nog niets (behalve een iets groter scherm zoals de xs max). Snelheid is dik in orde, camera mag beter maar ik kan nog wel een jaartje langer wachten. Zoals hierboven al eerder aangegeven wacht ik op de 2020 modellen en neem dan wel een nieuwe met 5G, beter scherm en betere camera. Tegen die tijd een E-sim en gaan 🙂

  10. Ik houd mijn iphone X zeker nog 1 jaar!
    2020 kijk ik wel weer! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.