Reacties voor: Gerucht: ‘2018 OLED iPhones vooral gericht op snelheid en camera’

We weten al voor een groot deel wat we dit jaar kunnen verwachten van de 2018 iPhones. Bloomberg vat de geruchten nogmaals samen en beaamt eerdere verwachtingen. Apple legt de focus vooral op snelheid en de camera.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Bloomberg: ‘Focus ligt op snelheid en camera’.
    Is Bloomberg onderdeel van de Stichting Open Deur? Manmanman….

  2. Zou wel tof zijn als Apple spliscreen ook voor de eerdere plus modellen vrijgeeft. 😁Gaat makkelijk..

  3. @P4Z: Zullen ze niet doen, moet weer een exclusief ding zijn voor de nieuwe.

  4. Ik had al hoop dat mijn dure Otterbox case van de iPhone 8 plus ook om de nieuwe iPhone 6,5 inch zou passen want de afmetingen zijn zoals het er nu uitziet vrijwel gelijk echter ik zie op de foto’s van de dummie’s dat de dubbele camera onder elkaar zit…. in de iPhone 8 plus zitten ze naast elkaar.
    Zou bijna denken dat ze het doen om te pesten 🙁

  5. @Hans: Als je toch al zeker minimaal €1.300 uit gaat geven voor de iPhone X Plus, kan het hoesje er vast ook nog wel vanaf.

    • @Peabz21: Inderdaad, ik vind het ook een beetje een vreemde aanname dat een telefoon die er compleet anders uit ziet past in een hoesje dat daar niet voor bestemd is.

  6. Weet iemand of die dual-sim zou werken in NL? Er is vast wel een route om m te importeren…

  7. @Hans: Volgens mij gaat de grote iPhone X, iets smaller zijn en iets langer dan de 8 Plus.

  8. Ik vraag me werkelijk af wat je met meer snelheid moet. Ik heb nog een iphone 6 en kan me niets bedenken van ‘Dat zou ik graag sneller wensen!’. Zo ver ik om me heen kan kijken lijkt me dit niet anders bij mensen om me heen. En ja, natuurlijk zullen er mensen zijn die wél voorbeelden kunnen geven… De camera is wat anders, die kan altijd beter, zeker hier loop ik wel tegen de beperkingen van de 6 aan.

  9. Apple pay zou nu welkom zijn.
    Man man man waar blijft de dienst !!

  10. @WGACA: Sorry hoor maar ik snap dat hele Apple en Samsung (of iOS en Android) gebash over en weer nooit zo. Ik heb altijd hele discussies met mijn vader hierover (hij is helemaal Samsung-fanaat, terwijl hij niet eens goede redenen kan geven; hij moet Samsung hebben en Apple is troep), waar hij altijd mee begint en ik ga er dan op in.

    Ik heb zelf een Samsung Galaxy S2 gehad (ergens in 2011/2012, middelbare school) en vond dit niks in tegenstelling tot de iPhone 4 die ik had en de iPhone 6 die ik nu heb. Wat ik bedoel te zeggen is dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken wat voor toestel diegene neemt en Apple loopt misschien met bepaalde dingen achter. Alleen als Apple het dan gaat gebruiken, werkt het vaak wel tientallen keren beter!😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.