Reacties voor: 1Password gratis te downloaden in voorbereiding op iOS 8

De wachtwoordenapp 1Password is goedkoper dan ooit: normaal betaal je 8,99 tot 15,99 euro voor de applicatie, nu tijdelijk niks!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Heb hem net vorige week gekocht voor €8,99 ;-(

    Is dat nog terug te draaien of heb ik gewoon pech?

  2. Mijn voorkeur is mSecure password manager.

  3. Ik dacht dat dit kwam door een fout in de App Store. Tenminste, dat ik heb ik gelezen op Twitter.

  4. Super thx.

  5. @Nico: Vast niet. Je helpt Agile Bits dan wel een beetje. Ik heb destijds ook gewoon betaald voor de iOS en desktop versies, wel met enige korting via MacHeist oid. Nooit spijt gehad van 1Password.

    @fgeer: mSecure is idd de passwordmanager die het dichtst bij het (voor velen te) kostbare 1Password komt. Toen Agilebits overwoog het licentieschema overhoop te gooien dat me flink geld zou kosten, heb ik ook mSecure overwogen en even geprobeerd maar keerde snel terug. Geen idee meer wat dat was. Ik heb een paar specifieke eisen zoals het opslaan van oude wachtwoorden als ik een nieuwe genereer voor een account.

    Ik ben erg benieuwd hoe 1Password (en mSecure) zullen gaan integreren in de nieuwe OSX versie.

  6. Kan je de app ook openen met je fingerafdruk ?? Heb hem net gedownload maar zit momenteel nog met de iPhone 5 maar wil straks wel de 6 gaan halen. Dat lijkt me dan helemaal een voordeel.

  7. Ik gebruik Enpass. Iemand die weet of anderen ook plannen hebben voor app extensions voor passwords?

  8. Ik gebruik al vrij lang eWallet. Synchroniseren tussen de OSX en iOS versie van deze apps, doe je via een synchronisatie-optie die in de apps gebouwd zijn.

  9. @Brian: Veel apps gaan die optie zeker weten toevoegen, dit kan in iOS8 via een optie namelijk.

  10. Heel hard hopen dat ze de Mac-versie ook afprijzen “in het kader van de komst” van Yosemite 😀

  11. Thanks! Deze app wilde ik al een tijdje, maar ik vond ‘m te prijzig..

  12. Super app, zou echt meer zonder willen. Ik heb de iPad, iPhone en Mac versie. (gekocht)

    Een buitenkansje om hem gratis te downloaden.

  13. @Brian: Ja, in de 1Password beta zit deze functionaliteit al in.

  14. Lees gare verhaaltjes dat de afprijzing een fout was geweest. Sommige sites hebben hun artikel “1password is gratis” verwijderd o.a. MacRumors.
    Iig grijp je kans zolang die gratis is 🙂

  15. Thanks voor de tip!!!

  16. Momenteel bewaar in wachtwoorden in Safari, die syncen via iCloud naar al mijn apparaten en zijn daarop ook te bekijken. Waarom zou ik kiezen voor deze 3rd party oplossing?

  17. Wat mij huiverig maakt is de iOs7 vereiste. Ligt in de lijn der verwachting dat het ooit iOs8 wordt als minimum. Wat moet ik met m’n wachtwoorden als mijn iPhone4 het nog prima doet straks en ik deze app niet meer kan gebruiken??

  18. Klaar.. Deze net gekocht vorige week -.-

  19. Aan de mensen die spijt hebben dat ze net hebben gekocht… De app is zijn geld echt wel waard en je hebt het toch al uitgegeven!

  20. Bedankt voor de tip! Vond het al belachelijk om 50 euro voor Mac te moeten betalen en ook nog eens 9 voor iPhone!

  21. Helaas crasht de App onder IOS8 GM als je een bestaand account wil toevoegen om met 1Password te beginnen. Zal dus bij de officiële release ook nog wel zo zijn.. Zelfde build.

  22. Is dit nou zo’n app die iCloud Drive nog niet ondersteund, maar met de Mac synchroniseert via het huidige iCloud zie ander artikel van vandaag daarover)?
    In dat geval toch maar kiezen om voortaan via Dropbox te syncen (dan hoef ik niet te wachten totdat Yosimiti er is).

  23. @Wouter Rensink: Wat veel mensen vergeten is dat tenzij je een heel sterk wachtwoord voor toegang tot je mac hebt je opgeslagen wachtwoorden vrij toegankelijk zijn voor een ieder die toegang tot je mac heeft onder jouw account!

  24. Zelf ook alles aangekocht os x en ios versies maar elke cent goed besteed! Echt zwaar chill deze apps. Voor iedereen die deze app nog niet heeft DOWNLOADEN het is gratis. Ik zie echt werkelijk never in waarom je dit nu niet zal downloaden, al is het maar om hem later alsnog gratis te kunnen downloaden als je het later misschien wel wilt gebruiken

  25. Ik gebruik al jaren iPin. Werkt super en ook een Mac en Windows versie, maar dan zonder belachelijke prijzen.

  26. Ik gebruik ook al jaren iPin. Veel goedkoper en doet z’n werk naar behoren. Alleen de laatste tijd veel issues met icloud synchronisatie. Dus toch maar over naar 1password, zeker omdat je kunt synchroniseren via dropbox. Wel zo handige als je meerdere devices hebt met verschillende icloud accounts.

  27. @Marty: @Oscar: Oke super lijkt me echt een stuk makkelijker dan je master wachtwoord in te tikken, heb best een lang masterwachtwoord met verschillende dingen er in. Dus dat zou het wel vergemakkelijken

  28. Kan iemand mij uitleggen wat het bijkomend voordeel is van 1Password, t.o.v. de iCloud sleutelhanger die op alle apparaten synct en automatisch wachtwoorden invult op de Mac, iPad en iPhone?

  29. Het lijkt er op dat AgileBits vandaag 1Password 5 gaat uitbrengen:

    “Note for early adopters (September 17, 2014): In 1Password 5, iCloud sync requires iOS 8 and OS X 10.10 (Yosemite).”

    https://guides.agilebits.com/1password-ios-kb/4/en/topic/cloudkit-faq

  30. 1Password 5 wordt inderdaad een Freemium App:

    https://guides.agilebits.com/1password-ios-kb/4/en/topic/pro-features-faq

    Ben wel benieuwd of de mensen die vandaag 1Password 4 “kopen” de Pro features ook gratis krijgen…

  31. Origineel geplaatst door XIII: Ben wel benieuwd of de mensen die vandaag 1Password 4 “kopen” de Pro features ook gratis krijgen…

    Pro features kosten in de huidige app €8,99

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.