Reacties voor: Met 1Password Business beheer je nu ook veilig alle wachtwoorden in grotere bedrijven

1Password is er nu ook voor grotere bedrijven. De wachtwoordbeheerder heeft nu namelijk ook 1Password Business waarmee gebruikers binnen een bedrijf toegang kunnen krijgen tot de wachtwoorden die nodig zijn. Het is een alternatief voor 1Password Teams, waarmee je een kluis kon delen met een beperkt aantal mensen.

Reacties: 12 reacties

  1. Mooie uitbreiding van het product, alleen 96€ per jaar per gebruiker vind ik veel te veel voor slechts ‘n wachtwoorden manager..

  2. Origineel geplaatst door Bob
    Mooie uitbreiding van het product, alleen 96€ per jaar per gebruiker vind ik veel te veel voor slechts ‘n wachtwoorden manager..

    Een product dat steeds belangrijker wordt, naar mijn mening.

  3. Klinkt goed, maar je geeft als bedrijf nog steeds je data uit handen.

    Daarom hebben wij inhouse een eigen business passwordmanager ontwikkeld met data op onze eigen servers. Is niet ontwikkeld om te vermarkten maar als we een ander bedrijf er mee kunnen helpen dan hoor ik het graag.

    De data wordt dan uiteraard niet bij ons opgeslagen overigens

  4. €96 per jaar is inderdaad veel. Ik betaal liever 1 malig een x bedrag.

    Maar “slechts” een wachtwoordmanager is een understatement, aangezien langzamerhand bijna elke website je wachtwoorden vroeg of laat op straat gooit kan je gewoon niet zonder tegenwoordig.
    Je moet gewoon wel voor iedere site een uniek en ingewikkeld wachtwoord hebben.
    Dit red je niet meer zonder wachtwoordmanager.

  5. @Joost: Dit red je prima zonder wachtwoord manager, de meestal webadres als bol.com ofzo zijn niet boeiend.
    Voor bank, belasting dienst enzo ja andere wachtwoorden, maar een wachtwoord op een forum of bol.com echt niet zo spannend.

  6. Bij ons (ziekenhuis) gebruiken ze OneSign SSO van Imprivata. Geen idee wat het kost, maar werkt ook prima.

  7. @Dennis: Wel belangrijk als mensen hetzelfde ww van bol.com gebruiken voor marktplaats, wehkamp etc etc waardoor je flink denpineut bent als het wachtwoord in verkeerde handen vakt. Bijvoorbeeld ondat je het ook voor een fitness-app gebruikte die slordig met wachtwoorden omging en gehackt werd.
    Dan heb je er behoorlijk wat ladt van als “jij” spullen bestelt die bij iemand anders worden afgeleverd en nooit worden betaald

  8. @Gerrit de Graaf: Daar ben ik wel in geinteresseerd voor ons bedrijf (met nu 15mdw)

  9. Wat ik niet helemaal snap aan dit concept: het lijkt ervan uit te gaan dat er wachteoorden zijn die je binnen een bedrijf met anderen wilt delen.
    Maar is het idee van wachtwoorden niet juist dat je wachtwoorden _niet_ wilt delen omdat ze persoonsgebonden zijn?
    Of mis ik nu iets?

  10. @Reinier: ja, niet alle passwords zijn persoonsgebonden. Wij hebben honderden wachtwoorden, van servers, databases, routers, printers etc. en kunnen niet zonder password manager.

  11. Ben benieuwd of ze dan de database in Dropbox hebben ( zakelijk ) om het overal beschikbaar en in sync te houden .Ik toevallig de laatste tijd problemen met de sync ( V4) en missende objecten waardoor ik mij afvraag of dit wel de juiste keuze is/was

  12. @Reinier: Je moet A) je adresgegevens nooit opslaan
    Je moet B) ook je betaalgegevens als creditcard enzo nooit opslaan.

    En dan als 3de als ik pakketje krijg van Wehkamp ofzo wat ik niet besteld heb accepteer ik het niet, dan zeg ik stuur maar terug en als buurman aangenomen heb loop ik dag later na PostNL punt om terug te sturen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.