Reacties voor: 1Password kan nu wachtwoord ontgrendelen met Apple Watch

Ook aangepast voor macOS Big Sur
De makers van 1Password hebben een update voor macOS Big Sur uitgebracht. Eén van de vernieuwingen is dat je nu wachtwoorden kunt ontgrendelen met je Apple Watch. Maar er zit nog meer in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik vind dit dus echt een superhandige app. Ik gebruik echter versie 6. Los van deze handige functie heb ik nog geen redenen gezien om te upgraden.

  2. Ik ben gestopt met 1Password en heb al mijn wachtwoorden in de iCloudsleutelhanger. Werkt super op alle Apple devices en is gratis.

  3. Strongbox op de Mac ondersteunt ontgrendeling met de Watch al wat langer. Strongbox werkt met opensource Keepass kluizen.

  4. Ik heb de laatste versie van 1password 7.7 en een iMac 2019 maar kan nergens de optie vinden om met de apple watch te ontgrendelen.
    Mijn iMac kan ik wel met de watch ontgrendelen.

  5. @Henny: in het artikel staat…….”Je kunt als bestaande gebruiker gratis updaten naar versie 7.7. De update is al beschikbaar via de 1Password-website, maar de versie in de Mac App Store is nog niet bijgewerkt. Die komt er op korte termijn aan.”

  6. @Henny: Op de website van 1Password staat het volgende:

    Unlocking 1Password using your Apple Watch requires watchOS 6 or later, macOS 10.15 or later, and a Mac with a Secure Enclave :

    iMac Pro 2017 and newer
    iMac 27-inch 2020 and newer
    MacBook Pro 2016 and newer
    MacBook Air 2018 and newer
    Mac mini 2018 and newer
    Mac Pro 2019 and newer

  7. Origineel geplaatst door Henny
    Ik heb de laatste versie van 1password 7.7 en een iMac 2019 maar kan nergens de optie vinden om met de apple watch te ontgrendelen.

    Mijn iMac kan ik wel met de watch ontgrendelen.

    Kan alleen als je Mac een t1 of t2 chip heeft, dat heeft de iMac 2019 helaas niet.

  8. Gebruik Safe in Cloud passwordmanager. Werkt perfect en komt binnenkort ook met Icloud storage mogelijkheid,.

  9. Het zou leuk zijn als ze deze support verbreden naar de plug ins voor mozilla, chrome en brave op de windows pc. Ik zie hier niet in waarom dat niet zou lukken als alles over hetzelfde netwerk loopt.

  10. Ideaal! Dit is precies waar ik op wachtte. 1Password is al heel lang mijn favoriete password manager. Het is veel meer dan alleen maar Passwords managen! En zie hier ook nog eens de mogelijkheid om met je Watch te ontgrendelen. Werkt PERFECT op mijn MacBook met Big Sur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.