Reacties voor: 1Password 6 voor Mac heeft nieuwe wachtwoordgenerator en doorzoekt alle kluizen

1Password 6 voor Mac is beschikbaar! Deze heeft een nieuwe wachtwoordgeneratie, kan meerdere kluizen doorzoeken en synchroniseert in alle versies nu met iCloud.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Dit is dus het grote nadeel van de Mac App Store. De update is daar nog niet te vinden en dat zal ook nog wel even duren vrees ik. Ik denk dat ik maar overstap op de webversie i.v.m. snellere updated, gelukkig kun je dat switchen.

  2. Ik zie nog steeds versie 5.4 in de app store?

    Edit: “The AgileBits Store version is available now, and we’ll hit the “Publish” button on the Mac App Store version just as soon as it’s approved!”

    Even wachten nog dus.

  3. Update…. Nog niet geplaatst of de update komt door, iCloud sync werkt perfect en snel! Vind iCloud /Apple met dit soort zaken toch vertrouwder als Dropbox…. nergens op gebaseerd, puur gevoelsmatig.

    Origineel geplaatst door Coen
    Ik zie nog steeds versie 5.4 in de app store?
    Edit: “The AgileBits Store version is available now, and we’ll hit the “Publish” button on the Mac App Store version just as soon as it’s approved!”
    Even wachten nog dus.

    Hmmmm, ik heb de Agilebits versie en ik zie ook alleen maar 5.4

  4. 49,95 voor een wachtwoord manager? Kan iemand eens uitleggen waarom ik dat bedrag zou betalen? Een tool als pwSafe biedt volgens mij dezelfde functionaliteit voor een fractie van de prijs.

  5. @LST: Dezelfde vraag kan ik nog een keer stellen, alleen dan een paar woorden veranderen:
    859,- voor een smartphone (iPhone 6S 64gb)? Kan iemand eens uitleggen waarom ik dat bedrag zou betalen? Een smartphone als Samsnug S6 64gb (543,-) biedt volgens mij dezelfde functionaliteit voor een fractie van de prijs.

    Dus… Wat is nou het grote verschil? Puur het gevoel dat je bij iets hebt. Je kan het gevoel hebben dat er met veel meer zorg naar iets gekeken wordt, om maar eens een voorbeeld te noemen. Begrijp je nu ook waarom iemand een Rolex van een ton of twee koopt terwijl je bij de Action een horloge van 0,59 hebt liggen?

  6. Origineel geplaatst door LST
    49,95 voor een wachtwoord manager? Kan iemand eens uitleggen waarom ik dat bedrag zou betalen? Een tool als pwSafe biedt volgens mij dezelfde functionaliteit voor een fractie van de prijs.

    De enige reden die ik nog zou noemen is dat zij in apps van derden meer worden ondersteund. In steeds meer apps kun je namelijk direct met een 1Password-extensie inloggen, dat ontbreekt bij anderen. Voor de rest zou een gratis of goedkoop variant zeker wel voldoende kunnen zijn. AgileBits heeft een erg teleurstellende backwards-compatibility en stelt updates alleen nog voor de nieuwere versies van het OS ter beschikking.

  7. Origineel geplaatst door LST
    49,95 voor een wachtwoord manager? Kan iemand eens uitleggen waarom ik dat bedrag zou betalen? Een tool als pwSafe biedt volgens mij dezelfde functionaliteit voor een fractie van de prijs.

    Omdat ik hoop dat ik voor die prijs een wachtwoordmanager krijg die veilig genoeg is. Een gratis wachtwoordmanager vertrouw ik voor geen haar. Hoe moeten die aan inkomsten komen? Voor kwaliteit betaal je.

  8. Eindelijk, ik sync ze nu via dropbox. Niet dat ik daar echt last van heb, maar ik wil gewoon lekker syncen met icloud👍🏻

  9. @LST: Ik heb deze op mijn iPhone, iPad en MacBook. Veruit de beste app die ik ooit heb gekocht en het geld dubbel en dwars waard. Ik gebruik het al jaren en geen enkele reden om PwSafe uit te proberen. Bij mij begint het al te kriebelen als er wordt gesproken over ‘free and open-source’ software. Daar zou ik persoonlijk nooit mijn wachtwoorden aan toevertrouwen, maar ieder zijn keuze.

  10. 1Password wordt regelmatig ook in software bundels aangeboden. Oa. Parallels heeft onlangs nog een bundle aangeboden met Parallels Desktop 11, 1Password, Kaspersky, CleanMyPC, … voor 49,99 EUR. En dan heb je dus Parallels deskop en 1Password in 1 slag. Zo heb ik jaaaaaaaaaren geleden 1Password ook aangeschaft. Never looked back since, voor mij veruit de beste paswoord manager die er is.

  11. Ik hoor nooit iemand over Roboform. Niet (meer) interessant? Ik gebruik het al vele jaren. Staat altijd samen met 1Password aan de top…

  12. 1PassWord synchroniseer ik al jaren met Dropbox en niet met Apple’s iCloud, omdat ik op Dropbox vanaf elke willekeurige computer het programma (i.c. 1Password) kan openen als ik over de juiste toegangsgegevens beschik. Op de Cloud van Apple kan dat volgens mij niet. Of vergis ik me nu?

  13. @LST: Omdat de makers van 1Password hun brood verdienen met dit product én heel open zijn over de architectuur, interne opbouw en alle nieuwe truuks die hackers telkens uitvinden. Ze houden hun vak goed bij en updaten 1Password dan ook vaak. Lees de blogs op hun site maar eens door.
    Die bevlogenheid en openheid geeft mij vertrouwen.

  14. en toch altijd maar de vraag..

    1Password, Lastpass of iCloud keychain.

    Persoonlijke eis: Ik wil niet niet handmatig bestanden over zetten om mijn wachtwoorden op andere apparaten te hebben. Manueel de ‘sync’ knop indrukken is geen probleem overigens.

    Oh- en is ‘t mogelijk FTP gegevens, (bij voorkeur uit Panic’s Transmit) te integreren? 🙂

  15. Hebben ze het nu zo geupdate dat ik niet meer in een secondary kluis kan komen zonder een primair wachtwoord? Mijn medewerkers kunnen niet meer in de secondaire kluis komen. Moeten we nu verplicht over op teams? Flinke naaistreek!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.