Reacties voor: Gerucht: ’16-inch MacBook Pro komt deze week nog’

Volgens geruchten organiseert Apple deze week in New York persbriefings voor de 16-inch MacBook Pro. De grotere laptop zou nog deze week kunnen verschijnen. Apple houdt wel vaker kleine persmeetings en de producten verschijnen dan meestal halverwege de week.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Hi iCulture!

    Stel deze knappe MacBook komt deze week op de markt, is ‘ie dan -naar alle waarschijnlijkheid- voor het einde van het jaar te bestellen in NL?

  2. Ik had toch wel verwacht dat Apple voor de eindejaarsperiode met de Tile zou komen.
    Het zou waanzinnig goed verkopen om onder de kerstboom te leggen

  3. Origineel geplaatst door Maud
    Hi iCulture!

    Stel deze knappe MacBook komt deze week op de markt, is ‘ie dan -naar alle waarschijnlijkheid- voor het einde van het jaar te bestellen in NL?

    Ik verwacht dat zoals meestal bij nieuw MacBooks dat ze direct te bestellen zijn en binnen 2-3 Max op de mat liggen. Dit is mogelijk door de veel kleinere oplage bij de launch ten opzichte van een iPhone.

  4. Deze vormgeving zou toch wat raar zijn: aan de zijkanten van het scherm een smallere rand dan aan boven- en onderkant. Waarom geen scherm zonder rand?!

  5. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Deze vormgeving zou toch wat raar zijn: aan de zijkanten van het scherm een smallere rand dan aan boven- en onderkant. Waarom geen scherm zonder rand?!

    Ik zie links, rechts en onder dezelfde afstand. Dat de bovenkant ietsiepietsie hoger is, is omdat daar de camera in zit. Niks geks aan dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.