Reacties voor: Gerucht: ’13-inch MacBook Pro met vernieuwd toetsenbord verschijnt eerste helft 2020′

Magic Keyboard ook naar de 13-inch?
Volgens geruchten krijgt de MacBook Pro 13-inch in de eerste helft van volgend jaar een upgrade. Met name een nieuw toetsenbord zou eraan komen.
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Wat nou als ze een heel klein en ligt dedicated gpu’tje in een 13” kunnen stoppen. Dan heb je echt een beest

  2. Kan iemand mij uitleggend waarom FaceID zijn weg niet vind naar de laptops? Is dit te gevoelig of heeft het met de praktische uitvoerbaarheid te maken? Als die techniek in kleine telefoons toegepast kan worden, moet dat toch ook in een MacBook passen lijkt me. Lijkt me heerlijk: scherm openklappen, FaceID actief en je logt automatisch in. Als je scherm al open staat: je drukt op een toets, FaceID checkt je bakkes en je bent ingelogd. Hm, nu ik het zo tik, met extern scherm en je scherm dicht wordt het een iets ander verhaal. Toch lijkt het me erg functioneel.

  3. @Kees: Als je scherm dicht zit werkt Touch ID natuurlijk ook niet. Ik zat hier ook al aan te denken, de concurrentie heeft het allang.

  4. Waar je de laptop opendoet zit een hellend vlak. Daar moeten ze FaceID in duwen zodat hij ook met dichtgeklapt scherm werkt. Of anders zo’n radar systeem als wat Google in zijn nieuwe telefoon heeft gestopt. Die gaat overal doorheen. Of een horloge om je arm die weet dat jij jij bent en daarmee automatisch alles unlocked.

  5. Origineel geplaatst door Maarten
    Wat nou als ze een heel klein en ligt dedicated gpu’tje in een 13” kunnen stoppen. Dan heb je echt een beest

    Een dedicated GPU in de kleine MBP zou ideaal zijn. Ik heb nooit begrepen waarom die alleen voor de grotere broer gereserveerd is. Het excuus dat het is om zoveel pixels aan te sturen is allang achterhaalt.

  6. Face-ID hoeft toch ook alleen te werken als je scherm open is??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.