Reacties voor: 13-inch MacBook Pro met Touch Bar af te halen in Nederlandse Apple Stores

De nieuwe 13-inch MacBook Pro met Touch Bar is vanaf nu beschikbaar in de Nederlandse Apple Store. Bestel je deze MacBook Pro, dan kun je hem vandaag ophalen in Amsterdam, Haarlem of Den Haag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. In Belgie heb ik de 13-inch met Touch Bar meteen bestelt na de Keynote (overschrijving) en bij mij is de levertijd 6-12 dec. Ik hoop dat het ook zo blijft en liefst eerder want het is zonde dat ik 5 weken moet wachten terwijl anderen ze zo kunnen afhalen in NL

  2. @Roid: Is hij nog niet beschikbaar in de winkel in Brussel? Zo ja, online bestelling annuleren en afhalen in Brussel

  3. Mijn 15″ MacBook Pro met Touchbar is vandaag binnengekomen. Hoera. Ik ga zo een uitpak party houden.

  4. Origineel geplaatst door eJoep
    Mijn 15″ MacBook Pro met Touchbar is vandaag binnengekomen. Hoera. Ik ga zo een uitpak party houden.

    Wanneer heb jij die besteld dat je hem nu in huis hebt ?

  5. @eJoep: Vanaf waar is je MBP verzonden?

    Mijn 13″MBP staat sinds gisteren op “verzonden” vanaf Eindhoven, met verwachte levertijd op 29 november. Lijkt dus alsof ie van verder weg moet komen 🙂

  6. @Wilco: Paar dagen geleden 13″ MBP met touch bar, 16GB, 512GB SSD besteld.
    Leverdatum is 29 dec – 3 jan…

  7. Heb direct na de keynote mijn 13inch met touchbar besteld, gister avond binnengekregen. Vind de track en trace vanuit Apple matig, stond bij mij ook dat ze uit Eindhoven kwamen.

  8. Gaaf! 13″ is ook een mooi formaatje, alleen had ik ergens gelezen dat de 13″ naast schermgrootte ook op andere gebieden inlevert op de 15″. Volgens mij langzamere poorten / videokaart enzovoorts.

    Wie kan me daar meer over verklappen? Ik heb nu een tweedehands MacBook aangeschaft om eens te proeven aan MacOS en te zien of het werkt voor mij. Ik werk er nu een dag mee maar ben een beetje verliefd geworden en ben bang dat ik op niet zulke lange termijn toch wil gaan investeren in de MacBook Pro (die touchbar lijkt me geweldig)

  9. Toevallig was ik gisteren benieuwd of ze al in de winkels lagen omdat ik er vandaag eentje wilde halen. Dus ik belde gisteren avond naar de Apple store en toen werd mij verteld dat ze er toen nog geen hadden maar tussen ons dat ik morgen vroeg even op de website van Apple moest kijken.

    Dit heb ik gedaan en idd rond 8 uur vanochtend kon ik klikken op vandaag ophalen 😁. Nu type ik op mijn nieuwe MacBook Pro met Touch Bar!

  10. Is deze 13″ met touchbar inmiddels ook al te bekijken in de applestore Amsterdam?

  11. Inmiddels zijn ze alweer op en staat er ophalen op 5 januari..

  12. @Bas:

    Iemand enig idee of notebookshop en/of centralpoint betrouwbaar zijn? Lees gemengde reacties maar zijn wel goedkoper daar

  13. gelijk na de keynote besteld en gisteravond mijn 13 inch met touch bar ontvangen via DHL

  14. @eJoep: en woon je in NL of BE?

  15. Had een dag na de Keynote mijn MacBook 13 inch met touchbar besteld en levertijd 5-9 december. Tot mijn verrassing kwam ik er vanmorgen achter dat ze bij de stores op voorraad waren. Dus mijn online bestelling geannuleerd en nieuwe geplaatst met vandaag afhalen. Gelukkig net op tijd want vrijwel daarna al uitverkocht. Maar hij is geweldig!!! Super mooi formaat en de touchbar is zeker een toevoeging!

  16. @Ronald: Wanneer is die verzonden? Die van mij is namelijk nu verzonden en geschatte leverdatum is 30 november.

    Iemand anders die m al heeft die weet of het echt zo lang duurt?

  17. @Jeroen: Ik heb ‘m het eerste uur na de presentatie besteld. Toetsenbord layout heb ik VS gekozen, misschien maakte dat wat uit.

  18. Belangrijker dan het exacte uur dat je hem hebt gekregen:

    Hoe bevalt-ie?

  19. Misschien even het bericht updaten aangezien ze alweer uitverkocht zijn en op zijn vroegst staat ophalen nu op 6 Januari!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.