Reacties voor: Apple vervangt accu gratis bij 13″ MacBook Pro zonder Touch Bar

Kom jij in aanmerking?
Apple gaat de accu gratis vervangen bij 13-inch MacBook Pro's zonder Touch Bar. Het gaat om modellen die tussen oktober 2016 en oktober 2017 zijn geproduceerd. Deze accu's kunnen namelijk opzwellen en defect raken. Kijk hier of jij in aanmerking komt voor een gratis nieuwe accu!

Reacties: 12 reacties

  1. Kan de accu ook uit voorzorg vervangen worden?

  2. Origineel geplaatst door Jeroen Post
    Kan de accu ook uit voorzorg vervangen worden?

    Lees het artikel eens zou ik zeggen

  3. Wie had kunnen denken dat die toetsenbordproblemen van de MBP mijn geluk zouden zijn. Op dit halve jaar tijd heb ik slechts tweemaal mijn MBP moeten laten omwisselen wegens de overbekende toetsenbordproblemen, daardoor heb ik nu wel een laptop die buiten de affected range valt 😀

  4. Hmmmm zo mijn serienummer maar even intikken…

  5. Origineel geplaatst door Bart
    Wie had kunnen denken dat die toetsenbordproblemen van de MBP mijn geluk zouden zijn. Op dit halve jaar tijd heb ik slechts tweemaal mijn MBP moeten laten omwisselen wegens de overbekende toetsenbordproblemen, daardoor heb ik nu wel een laptop die buiten de affected range valt 😀

    Hebben ze nu eindelijk een goede oplossing dan? Want bij mij kraakt en plopt de hinge en heb ik toetsenbordje ploppen

  6. Batterij van mijn MBP retina med. 2012 staat ook bol! Echt jammer dat dit niet hier onder valt. Iemand een idee hoe ik wel aanspraak hierop kan maken?

  7. @Jeroen Post: Hier zijn 2 opties voor beschikbaar, te noemen;

    A) Je serienummer moet ‘goedgekeurd’ zijn via de lijst
    of;
    B) Je maakt een afspraak bij Apple Store en betaald zelf de kosten, als jouw serienummer niet voorkomt in de lijst.

  8. @Jos: Helaas, nee nog niet. 🙁

  9. Origineel geplaatst door VM
    Batterij van mijn MBP retina med. 2012 staat ook bol! Echt jammer dat dit niet hier onder valt. Iemand een idee hoe ik wel aanspraak hierop kan maken?

    Onzin natuurljk, die accu is ruim 5 jaar oud. Dus je kunt wel via de Apple store een nieuwe accu krijgen, maar gewoon tegen betaling.

  10. Origineel geplaatst door VM
    Batterij van mijn MBP retina med. 2012 staat ook bol! Echt jammer dat dit niet hier onder valt. Iemand een idee hoe ik wel aanspraak hierop kan maken?

    Een accu is een verbruiksproduct, geen gebruiksproduct, het heeft een min of meer vastgelegde werktermijn (1000 cycli). Als je pak koffie leeg is ga je ook niet onder garantie een vol pak terugeisen. Met een accu is dat net hetzelfde, die blijft niet eeuwig goed.

  11. Ik heb mijn MBP begin november 2017 gekocht en die valt niet binnen de range. Gelukje dan waarschijnlijk, want grote kans dat mijn MBP wel in de getroffen periode is gemaakt.

  12. De procedure blijft tot 5 jaar geldig. Is het dan heel ‘verkeerd’ om te wachten en laten we zeggen over bijvoorbeeld 3 jaar (zolang hij intussen niet gaat zwellen) de procedure uit te laten voeren?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.