Reacties voor: 128GB iPhone SE aangekondigd: klein formaat, meer opslag

Apple heeft de 128GB iPhone SE aangekondigd, een handzaam toestel met meer opslag. Ideaal voor muziekfanaten en anderen die veel offline muziek willen meenemen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Het is dus geen aanvulling op de bestaande SE, maar de 16GB en de 64GB zijn vervangen voor 32GB en 128GB.

  2. Volgens mij wordt er totaal genegeerd dat de 16GB SE ook niet meer bestaat en is vervangen voor een 32GB. Apple heeft nu geen enkel product meer met 16GB Geheugen. yay!

  3. Origineel geplaatst door Bernie
    Volgens mij wordt er totaal genegeerd dat de 16GB SE ook niet meer bestaat en is vervangen voor een 32GB. Apple heeft nu geen enkel product meer met 16GB Geheugen. yay!

    En dat is ook helemaal niet erg! Ik gebruik mijn telefoon alleen voor bellen en wat whatsapp berichtjes te sturen. Daar komen mischien nog een paar albumpjes muziek bij en als ik dan nog een paar foto’s maak zit ik al veel te snel op 16 gb. Vervolgens lig ik mij kapot te ergeren dat mijn geheugen constant vol is.

    Naar mijn mening een mooie stap vooruit om eindelijk 32 gb als standaard te nemen!

  4. ik lag zo te hopen op een update van de andere specs ook. ik heb nu een volle 32GB dus had beter vorige week een 64GB gekocht als de rest toch idem is. grrr

  5. Als iPod Touch 5g en budgetsmartphone (MS Lumia 435), bekijk ik nu wat een iPhone SE inhoudt mocht dit het alternatief zijn voor mensen die niet zo veel willen betalen maar wel Apple/iTunes gebruiker zijn. iPod Touch-achtig maar dan wel gewoon kunnen bellen?

    128GB:
    iPod Touch 6g 449 euro
    iPhone SE 599 euro
    iPhone 7 879 euro

    Dan is de SE wel aantrekkelijk als een andere telefoon 60-120 euro kost. Je kan dan alleen niet je cheapo telefoon mee nemen als je b.v. gaat zwemmen en je spullen achterlaat.

    Overigens keek ik vroeger in de bus op de 2.5″ iPod Classic al tv series. Kan ook prima met 4″, niet dat ik nog mobiel videos kijk.

  6. Origineel geplaatst door f4d3r
    ik lag zo te hopen op een update van de andere specs ook. ik heb nu een volle 32GB dus had beter vorige week een 64GB gekocht als de rest toch idem is. grrr

    No worries, de 16 en 64 gb zijn denk ik nog wel even te koop in de apple store (fysiek winkel) en mediamarkt.

  7. Origineel geplaatst door Koen
    @Koen: @myself..Ik besef nu dat de iPhone 7 1920×1080 en Retina-HD heeft, wat dus de ultieme mobiele film ervaring moet bieden.

    Alleen de 7 plus heeft een HD 1920×1080 scherm. De gewone 7 nog steeds niet.

  8. Wat waren de prijzen eerst?
    Betaal je nu net zoveel voor 32 Gb als eerst 16 Gb en dezelfde prijs bij 128 Gb wat je eerst voor 64 Gb betaalde!

  9. @Marc: Ik zie inderdaad dat qua schermkwaliteit 7+>7>SE=iTouch>iClassic. Deze comment section brengt wat verwarring aangezien mijn eerdere bericht (waarin dit een bijzaak was) nog niet geplaatst is en ik mijn “edit” alweer had verwijderd omdat ik het volgende concludeerde. Elke gebruiker moet zelf bepalen wat hij of zij voldoende kwaliteit vindt om mobiel video te bekijken. Mijn bericht gaat erover dat een iPhone SE misschien wel een mooie vervanger is voor iTouch gebruikers. Overigens bedenk ik nu wel dat de grootste opslag nu duurder is dan 5-10 jaar geleden.

  10. De 32GB kost dus 489 euro, wat zal er met de prijs van de 64GB gebeuren? Ik zie dat deze 64GB variant nu voor 466 verkrijgbaar is, zal deze prijs gaan stijgen? M.a.w. is het moment daar om nu een 64gb variant te kopen?

  11. Ik zat de laatste 2 weken zo te wijfelen of ik alvast se64 gb zou kopen. Ik had toch besloten om nog even het event af te wachen, en nu meteen maar alsnog de 64 gb aangeschaft.

  12. Verdubbeling van de opslagcapaciteit, ja. Voor de 16GB-versie klopt dat, die was €489 en blijft €489. De 64GB-versie was €549, en die is nu toch vijftig piek duurder geworden, naar €599. Wat zijn dit voor fratsen?

  13. Origineel geplaatst door Corryworst
    Verdubbeling van de opslagcapaciteit, ja. Voor de 16GB-versie klopt dat, die was €489 en blijft €489. De 64GB-versie was €549, en die is nu toch vijftig piek duurder geworden, naar €599. Wat zijn dit voor fratsen?

    Ik keek even op de prijsvergelijking van tweakers en daar is de 64GB uitvoering voor 466 te koop. Zullen dus de “niet Apple” prijzen van de bekende elektronica ketens en webshops ook gaan stijgen?

  14. Op de iPhone SE ga je waarschijnlijk geen films kijken, maar het nieuwe model met 128GB is wel ideaal voor mensen die veel offline muziek willen meenemen.

    Met AirPlay en een Apple TV (3 of 4) is het natuurlijk wél een serieuze manier om een leuke verzameling films in handzaam formaat mee te kunnen nemen en tóch op een volwaardig scherm te kunnen kijken. Heb zelf bv een full-HD beamer aan een ATV4 gekoppeld 😋

    Daarmee zou dit toestel wel het alternatief kunnen zijn voor muziekliefhebbers die voorheen een iPod classic met 160GB opslag op zak hadden.

    En niet te vergeten een een 2in1 alternatief voor iPod Touch 128 GB bezitters.
    _

    Wat nog vergeten wordt is dat het nu wél eindelijk een serieuze upgrade is voor mensen (zoals ik)die al een 64GB 5S hadden. Een 64GB SE was nadrukkelijk niet de moeite (en het geld) waard.

    Toch maar ‘s diep nadenken of het mij ook dat geld waard is…
    al was de keuze makkelijker geweest als de SE óók met 256GB verkrijgbaar was geworden.

    Ben bang dat de 128GB standaard met iOS10.x uitgeleverd gaat worden, dát is wel een serieus minpunt zolang de meest stupide bugs daar nog altijd niet uit zijn gehaald. Dáárom nl spijt als haren op m’n hoofd dat ik m’n 5S ooit daarnaar heb geüpdate 😢

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.