Reacties voor: 12 dingen die Apple niet vertelde over de iPhone 12

Onbekende details op een rijtje
Apple heeft tijdens de aankondiging van de iPhone 12-modellen heel wat interessante details gegeven en ook in het persbericht valt genoeg te lezen. Maar sommige dingen vertelden ze niet en er zijn ook wat details die zo snel voorbij kwamen, dat je ze misschien hebt gemist. Hier zetten we een aantal op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik ben benieuwd hoe de accu’s zich verhouden ten opzichte van de vorige modellen. Ik zou mijn 11 Pro willen vervangen voor de 12 mini, maar deze heeft toch aanzienlijk minder batterijduur (als je kijkt naar het aantal opgegeven uren). Al ben ik niet bang dat je er geen volle dag mee kan uitzingen 😉

  2. Dit is mooi verhelderend artikel. De accu vd 12 mini zal voor degene die van de grotere moderne oled toestellen komt misschien wat tegen vallen, maar niet voor degene die van de oudere lcd toestellen komt, die nog met home button. Vermoedelijk op termijn mijn nieuwe toestel, even wachten op andere prijzen , dat komt vaak al vrij gauw , terug gestuurde toestellen mensen welke snel wat anders willen ed. Zeker wanneer de opvolger vd 12 komt opdagen dalen de prijzen snel en komen de gebruikte toestellen ook los. De 2016 SE redt dat makkelijk, 88% accu en gebruik zijn geheugen van 32 gb ook niet volledig. Had upgrade binnen de SE gedaan circa 1-2 jaar terug, accu eerste werd minder en 16gb was te weinig geworden.

  3. Theoretische snelheden van 256Mb via 4G? Volgens KPN halen zij een snelheid van 500Gb op het 4G netwerk en het 5G netwerk

  4. Dank Gonny, dit was erg verhelderend! Vind vooral de situatie rondom 5G en de nieuwe Magsafe functionaliteit ietwat verwarrend, wat je hier meer dan helder uitlegt.

  5. Over het scherm: wil dit dan zeggen dat een screenprotector terug het volledige scherm zal kunnen overlappen?
    Bij de vorige ging dit niet door het gebogen scherm en zag je de vorm van de protector goed + soms irritant om omhoog te swipen onderaan het scherm.

  6. Origineel geplaatst door Niels
    Over het scherm: wil dit dan zeggen dat een screenprotector terug het volledige scherm zal kunnen overlappen?

    Bij de vorige ging dit niet door het gebogen scherm en zag je de vorm van de protector goed + soms irritant om omhoog te swipen onderaan het scherm.

    Ik had bij de gebogen schermen ook altijd protectors met gebogen randen. Ja zag het niet en met swipen nergens last van

  7. Nog een vraagje: ik heb nu een belkin boost up draadloze lader van max 10w
    In de beschrijving staat dat de iPhone X automatisch op 7,5w laadt, terwijl een samsung 9w kan laden met dezelfde lader.
    Zou mijn (bestelde) iPhone 12 Pro max dan ook aan die 9w kunnen laden?

  8. #1 Waarom er geen 120Hz scherm in zit

    Die zit straks op de iPhone 12S. Kan Apple de consument opnieuw een poot uitrukken.

  9. @Nasalis Larvatus: ik zag een filmpje met ook wel waarschijnlijk punt , namelijk dat dat volgend jaar alleen op de pro modellen zit. De gewone generatie heeft dat volgens deze dan nog niet, en dat klinkt best waarschijnlijk.

  10. Op zich apart dat de iPhone XS ook 4GB ram heeft, maar met minder ram vretende geavanceerde functies, vooral de camera.

    Nu snap ik waarom de iPhone XS zo snel is! 🤩

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.