Reacties voor: 12 Dagen Cadeaus: vermakelijk spelletje Mr. Crab tijdelijk gratis

Mr. Crab is een vermakelijk spelletje met een krab. In 40 levels moet Mr. Crab omhoog kruipen. Tijdelijk gratis bij Apple's 12 Dagen Cadeaus.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Hmm.. Deze sla ik toch maar even over. Hopelijk komt Apple met een spetterend einde morgen 😉

    Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan de ’12 dagen cadeau’ actie en ik moet zeggen dat de meeste cadeaus leuk zijn. Maar sommige zijn ronduit vreselijk. Zoals ik al zei, hopelijk is er morgen iets leuks.

  2. @robin: Dit is mijn 3e jaar. En ik vind dit echt het slechte jaar van allemaal. Eerst kreeg je nog goeie muziek en handige apps. Nu alleen nog maar kinderachtige spelletjes.

  3. Vreemd, deze was gister al gratis…

  4. @indo: helemaal met je eens. Heb alleen maar dat boek genomen. Zal’m wel nooit lezen maar staat leuk in de boekenkast

  5. Jammer geen ios 6 support..
    wordt tijd dat ik update nu de jailbraik er al is. Vind de layout van ios niet zo aantrekkelijk

  6. Origineel geplaatst door naj85
    Jammer geen ios 6 support.. wordt tijd dat ik update nu de jailbraik er al is. Vind de layout van ios niet zo aantrekkelijk

    Alles wat wordt aangeboden is ook voor iOS6 gebruikers beschikbaar, de app laat het alleen maar zien(wel eens dat het slecht is dat ze 6 niet ondersteunen).

    Ik heb er Rayman en een boek uitgehaald, de rest was totaal niet interessant.

  7. Toch maar geprobeerd maar na 6 spelletjes moet je al gaan kopen. Jammer

  8. Apple is een miljardenbedrijf; doe eens iets terug voor je klanten … ik noem een gratis versie van sygic of tomtom 😉

  9. Normaal zit er altijd wel iets bij wat leuk
    is maar dit jaar… Heel slecht…. Ik bedoel… Justin bieber… Kom op zeg… Jammer Apple, maar dit jaar is 12 dagen een dikke vette fail of komt de klapper morgen nog?

  10. Origineel geplaatst door _LF_
    Apple is een miljardenbedrijf; doe eens iets terug voor je klanten … ik noem een gratis versie van sygic of tomtom

    Dat is veel beetje te veel om zomaar weg te geven. Ik denk dat ze beter de iwork apps zouden aanbieden zoals pages enz. Zo hebben mensen die nog over een ouder toestel beschikken ook de kans om deze gratis te krijgen. Het zijn apps van apple zelf en zijn nog eens nuttig 😉

  11. Mensen die nog iOS 6 draaien, moeten niet klagen. Updates zijn er niet voor niets en ik kan me voorstellen dat ontwikkelaars gebruik willen maken van de nieuwste api’s om leuke dingen in te bouwen.

    En wat betreft dat cadeaus zelf, ik vind het dit jaar ook tegenvallen, maar dat betekent niet dat je moet gaan klagen. Je krijgt het immers gewoon gratis, niet iedereen vindt dezelfde apps leuk.

  12. Betaalt Apple deze apps uit eigen zak? Of zetten ze ontwikkelaars onder druk met een reclamepraatje? “Wij zetten jouw app in de 12 dagen actie, jij gratis reclame”

  13. Erg slappe hap dit jaar inderdaad.

  14. Het cadeau van morgen is onderhand ook al bekend: Rolling Stones – Sweet Summer Sun, Live in Hyde Park 2013

    Origineel geplaatst door Saph
    Alles wat wordt aangeboden is ook voor iOS6 gebruikers beschikbaar, de app laat het alleen maar zien(wel eens dat het slecht is dat ze 6 niet ondersteunen).

    Uh, nee hoor. Als een iOS app iOS 7 vereist, dan is dat dus niet voor iOS 6 gebruikers beschikbaar. Mr. Crab is er ook zo één.

    @Jane: Ze hebben geen muziek van die kwal weggegeven. En dat is ook logisch, meisjes van 12 hebben geen geld om uit te geven aan andere dingen in de iTunes Store. Ze openden echter met Justin Timberlake, een prima cadeau.

    Origineel geplaatst door _LF_
    Betaald Apple deze apps uit eigen zak? Of zetten ze ontwikkelaars onder druk met een reclame praatje? “Wij zetten jouw app in de 12 dagen actie, jij gratis reclame”

    Zover ik weet vergoeden ze de aankopen.

    Verder snap ik het geklaag, maar moeten jullie je goed beseffen dat deze 12 Days over ‘t algemeen genomen van hetzelfde niveau is als dat van vorig jaar. En het ene land krijgt een fantastisch cadeau (US, CA: Hugo) terwijl het andere land een cadeau krijgt dat letterlijk alle inwoners al kennen, een week eerder al gezien hebben en wel genoeg van hebben (rest v.d. landen: Home Alone). De volgende dag draait Apple het om: continent B (Europa) krijgt 3 minifilms van Despicable Me 2, terwijl continent A (Murica) het moet doen met een aflevering van Sesamstraat.

    Het blijft ‘t zelfde niveau en zal nooit beter worden. Je kunt ook nooit iedereen tevreden stellen, tenzij je gewoon iTunes credit weggeeft maar ze willen helemaal niet iets teruggeven, dat is niet het doel van deze promotionele acties.

  15. En morgen dEUS Ex?

  16. In tegenstelling tot veel mensen hier, vond ik dit het beste jaar tot nu toe. Goede keuze van muziek, leuke apps en zeker en vast de films! Ben al benieuwd naar het laatste cadeau 😀

    @Jane: geen idee waar jij muziek van Justin bieber hebt gezien :p dat was pas erg geweest

  17. @GastonM: sommige apparaten kan je niet updaten naar IOS7 zoals mijn ipod touch 4g

  18. En dan kiezen ze weer iets wat alleen onder iOs7 draait…..

  19. Heel veel aandacht voor kleine kinderen. Amerika precies hetzelfde, gister een aflevering van Sesamstraat. Volgens mij willen ze zoveel mogelijk apps en video’s voor kinderen geven zodat ouders hun kids ermee kunnen laten spelen zodat die kinderen van jongs af aan besmet zijn met het Apple virus en later ook spullen van Apple gaan kopen!

    Of gaat die theorie een beetje te ver? 😀

  20. Wat zijn de meeste mensen hier toch zielig zeg, wel een Apple apparaat van een paar honderd euro kopen en vervolgens blind gaan staren op die paar appjes van een paar euro die dan gratis zijn.

    Trouwens: er zijn miljoenen mensen en Apple kan dus niet voor iedereen 12 super leuke Apps of precies jouw muzieksmaak regelen, echt triest dat er zoveel mensen ‘echt’ teleurgesteld zijn dat er niets voor hun bij zat.

    Wat heb je dan voor leven als je daar over gaat klagen, ojee er zat dit jaar geen leuk appje bij van 89cent die ik anders helemaal zelf had moeten kopen, wat erg!

    Kom op zeg

  21. @Sven: die andere waardeloze net zo erge zanger op dag 1 dan….

  22. @Sven: Ben bang muziek en geen goede film. Een gratis album van de Rolling Stones: Sweet Summer Sun. 3 nummertjes

  23. Ah jammer, maar toch zullen we het downloaden. Gratis is gratis.

    En ja, ieder heeft zijn of haar eigen smaak van muziek en films, kan niet voor iedereen altijd goed zijn 🙂

  24. Ik vind die live optredens waardeloos! Geef een fatsoenlijk lied cadeau! Ook die spelletjes. Serieus :s waardeloos. Moet je voor deze onzin een speciale app maken en zo reclameren??? ik vind dat ze verplicht een app of liedje uit de top10 of top20 gratis moeten maken.

  25. Je mag een gratis gegeven paard niet in de bek kijken, maar voor mijn persoonlijke voorkeuren zijn er wel eens betere edities geweest van de 12 dagen. Ik heb wel beide boeken genomen, maar weet niet of ik het ooit ga lezen. De muziek was ook niet aan mij besteed. En de spelletjes eigenlijk ook niet, hoewel ze waarschijnlijk niet slecht zijn.

    Wat het vooral voor mij aangeeft is dat er dit jaar heel weinig spreiding in doelgroepen is geweest, in tegenstelling tot eerdere jaren, waarin er altijd wel iets leuks bij zat. Geen kritiek op iets wat gratis is, maar wel jammer.

  26. Dit is mijn 1e keer. Alle apps gedownload, en nu alleen nog maar 1 liedje en Rayman.

  27. @_LF_: Ik denk het laatste: als jij je app een dag lang gratis weggeeft, krijg je er 5 miljoen extra downloads bij. Kan een goeie deal zijn als je app vol zit met in-app aankopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.