Reacties voor: 12 Dagen Cadeaus: Toca House vandaag gratis

12 Dagen Cadeaus brengt je vandaag: Toca House, een gratis kindergame, waarbij je leert om klusjes in het huishouden te doen, zoals grasmaaien en schoonmaken.
Lees het complete artikel → 12 Dagen Cadeaus: Toca House vandaag gratis
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Ik snap niet waarom ze deze app hebben gekozen. Niet iedereen heeft kinderen en niet iedereen laat zijn/haar kind op zijn/haar iPhone.

  2. Zoonlief is er blij mee.

  3. En andere cadeaus in andere landen?

  4. Hihihi, de antwoorden op dit bericht zijn als een opvoedcursus reageren 😉

  5. Klasse reactie van Gonny… Want zo is het natuurlijk. Toca is top, deze was zo’n beetje de enige die ik nog niet gekocht had voor m’n kinderen. Morgen zie ik wel weer, is het dan weer een song dan heb ik weer even pech en laat ik ‘m liggen…

  6. Een vriend van mij is er in ieder geval erg blij mee dat deze app vandaag gratis is met 12 Dagen Cadeaus. Hij heeft een dochter, die vind de hele reeks van dat soort poppetjes helemaal geweldig!

  7. Ik ben de hebzucht die de laatste tijd onder de maatschappij heerst meer dan zat. En dan heb ik het niet eens over de Nederlandse traditie van alles willen hebben wat gratis is, dat snap ik nog enigszins, nee ik heb het over het afzeiken van dingen die je gratis krijgt.

    In elk artikel over de 12 dagen cadeaus is er wel weer eentje die loopt te zeiken over het cadeau. Dan is hetgeen gekozen is niet goed, dan hebben de andere landen een beter cadeau en dan is het zogenaamd geen cadeau omdat het al gratis was een x aantal dagen daarvoor.

    Houd toch eens op met dat gemekker. Je wordt niet verplicht het cadeau te accepteren en Apple probeert voor ieder wat wils ertussen te gooien. De één is blij met muziek, de ander met een boek en weer een ander met een app. Als er vandaag niet iets is wat je aanspreekt dan morgen misschien.

    Apple is één van de weinige bedrijven die dit soort acties heeft en vergeet niet dat Apple de rechthebbende (dev, auteur, zanger, uitgever etc.) gewoon betaald voor elke download die zij beschikbaar stellen via de 12 dagen app.

    Zelf heb ik geen kinderen dus heb ik weinig aan het cadeau van vandaag, maar ik kan wel waarderen dat ze die doelgroep ook een cadeautje geven.

    Afgelopen week ben ik jarig geweest en ik heb een jaarvoorraad aan douchegels en geurtjes mogen ontvangen, dan zeg ik ook gewoon dankjewel.

    Dit soort asociaal gedrag zie ik ook dagelijks op straat of in de supermarkt als deze bijvoorbeeld de sinterklaasartikelen of kerstartikelen gratis meegeeft als die periode voorbij is. De hele “gratis mee te nemen” bak wordt leeg gegraaid door één persoon en dan nog het lef hebben om te zeiken over wat erin ligt.

  8. @Lastminuteguy: Je moet een gegeven paard nooit in de bek kijken 😉

  9. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    @Lastminuteguy: Je moet een gegeven paard nooit in de bek kijken

    De perfecte samenvatting van mijn relaas 😛

  10. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    @Lastminuteguy:

    Ach morgen zul je hetzelfde gezeik krijgen, mark my words.

    Dan is het misschien een fitness app en gaan de dikke mensen zeuren of dan is het een actiefilm en gaan de dames zeuren.

  11. Heel jammer, mensen reageren hun ‘dankbaarheid’ af op, bijvoorbeeld, Toca House, geven ze 1 ster rating omdat ze het stom vinden dat deze cadeau wordt gegeven.

    Ondankbaarheid ten top.

    https://twitter.com/bjornjeffery/status/417292852407054337

  12. Ik ben nu al blij met de kado’s dit jaar. Dit spel vind mijn zoontje super en ik ben verslaafd aan dat thiny thief spelletje 🙂 laat de kado’s maar komen de komende dagen

  13. @Jean-Paul Horn: Ja dat verwacht ik als lezer natuurlijk in het iOS-nieuws te lezen 😛

  14. Origineel geplaatst door Sjeltur
    Heel jammer, mensen reageren hun ‘dankbaarheid’ af op, bijvoorbeeld, Toca House, geven ze 1 ster rating omdat ze het stom vinden dat deze cadeau wordt gegeven.Ondankbaarheid ten top.

    Dat effect heb ik zo’n beetje bij alle reviews van alle cadeaus al gezien, echt schoftelijk van die ondankbare meute. Voor devs van apps zijn die reviews heel belangrijk (films, muziek, boeken not so much) en de grap is dat devs in de toekomst minder snel geneigd zijn hieraan mee te werken waardoor de cadeau’s ook minder worden voor die azijnzeikers, met andere woorden ze verpesten het voor zichzelf.

  15. @Pim: Tja. Dat kun je over elk cadeau zeggen, dat tot nu toe langs is gekomen. Niet iedereen houdt van Justin Timberlake, niet iedereen leest graag een boek, niet iedereen is gek op spelletjes zoals Tiny Thief.
    Klagen dat het cadeautje niet leuk genoeg is, is een dagelijks ritueel. Bekijk het eens van de positieve kant: morgen heb je weer een nieuwe kans, op iets dat misschien wel in jouw straatje past!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.