12 Dagen Cadeaus: Shift 2 Unleashed voor de iPhone vandaag gratis

Apple geeft vanuit de 12 Dagen Cadeaus-app vandaag de game Shift 2 Unleashed gratis weg aan iPhone- en iPad-bezitters. De game laat je met veertig auto's over een reeks banen heen racen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Shift 2 UnleashedApple geeft vandaag vanuit de 12 Dagen Cadeaus-app de game Shift 2 Unleashed gratis weg in Nederland en België. Ook de iPad-versie is gratis te downloaden. De titel maakt deel uit van de Need for Speed-reeks, een bekende racegameserie van Electronic Arts. Met pakweg veertig auto’s kun je in de game over een serie aan racebanen rijden. Shift 2 Unleashed kost normaal gesproken €2,39 in de App Store. Heb je de game nog niet gedownload, dan is dit waarschijnlijk een goed moment om alsnog aan boord te klimmen. De game was vorige maand pas voor het eerst tijdelijk gratis verkrijgbaar, maar dit was toen alleen in de Verenigde Staten het geval.

Via de app 12 Dagen Cadeaus geeft Apple iedere dag na kerst een app, muzieknummer of e-book weg aan iPhone-bezitters. De actie loopt totdat Apple dit twaalf keer gedaan heeft, op 6 januari.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Shift 2 Unleashed (tijdelijk gratis)
Ook voor de iPad: Shift 2 Unleashed for iPad (tijdelijk gratis)

Let op: het hierboven genoemde 12 Dagen Cadeau is alleen gratis te krijgen op de dag dat dit artikel op iPhoneclub verscheen, dus op woensdag 4 januari. Daarna is de game weer betaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:00
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen electronic arts, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.