12 Dagen Cadeaus: Nick & Simon-single Symphonica In Rosso gratis

Apple geeft vandaag via zijn 12 Dagen Cadeaus-app een single van het zangersduo Nick en Simon weg in Nederland. De single is opgenomen tijdens een aantal concerten met Symphonica in Rosso. In België is het kookboek 'Mijn Pure Keuken' gratis te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Nick en SimonApple geeft op de negende dag van zijn ’12 dagen Cadeaus’-actie de muzieksingle ‘Symphonica in Rosso Teaser EP’ van Nick & Simon weg. Op de single staan drie verschillende nummers van het zangersduo: Kijk Omhoog, Een Nieuwe Dag en Verloren. De liveshow is voor fans van de zangers geen onbekende: op 30 november zond de TROS nog één van de concerten in deze serie uit op Nederland 1. Dit is niet de eerste keer dat Apple een single weggeeft tijdens de actie: gisteren stond bijvoorbeeld Down & Dirty van Anouk nog in dezelfde app. In België wordt het boek Mijn Pure Keuken 2 vandaag gratis aangeboden. Deze kost normaal gesproken €17,99.

Apple geeft met 12 Dagen Cadeaus iedere dag een cadeau aan iOS-gebruikers. Soms zijn dit apps, maar het kan ook een muzieknummer of een ebook zijn. Ieder jaar organiseert Apple zo’n actie.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Nederlandse cadeau: Nick & Simon: Symphonica in Rosso Teaser (gratis)
Belgische cadeau: Mijn Pure Keuken (gratis)

Let op: de hierboven genoemde 12 Dagen Cadeaus zijn alleen gratis te krijgen op de dag dat dit artikel op iPhoneclub verscheen, dus op dinsdag 3 januari. Daarna zijn ze weer betaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:00
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen itunes 12 dagen cadeaus, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.