12 Dagen Cadeaus: Foo Fighters 12 Days of Christmas-single gratis voor de iPhone

Apple geeft op de twaalfde dag van zijn 12 Dagen Cadeaus-actie een muzieksingle van de bekende rockband Foo Fighters weg. Op de single staan een live videoclip van Arlandia, een live muziektrack van Everlong en een gewone variant van Walk.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

12 Dagen Foo FightersOp de laatste dag van Apple’s 12 Dagen Cadeaus-actie wordt een muzieksingle van de populaire rockband Foo Fighters weggegeven in Nederland en België. De band werd in 1995 gevormd door frontman Dave Grohl, die daarvoor deel uitmaakte van Kurt Cobain’s groep Nirvana. Op de aangeboden single staat een live-uitvoering van het nummer Everlong en een live-videoclip van Arlandria. Als derde track bevat de single een gewone opname van Walk. Op iTunes kreeg de muzieksingle een gemiddelde score van vier sterren, gebaseerd op 37 waarderingen. Hij draagt passend genoeg de naam ’12 Days of Christmas’.

Apple luidde na de kerst het nieuwe jaar in door twaalf dagen lang iedere dag een app, muzieknummer of e-book cadeau te geven aan iOS-gebruikers. Welk cadeau je krijgt hangt af van het land waar je in woont: zo krijgt Duitsland vandaag een single van Culcha Candela.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Foo Fighters 12 Days of Christmas (tijdelijk gratis)

Pas op: dit cadeau is alleen op vrijdag 6 januari gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 13:59
Categorie Aanbiedingen
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.