12 Dagen Cadeaus: bouwsim Virtual City gratis voor de iPhone

Het Sim City-achtige spel Virtual City is vandaag gratis te downloaden via Apple's 12 Dagen Cadeaus-app. In de game bouw en beheer je een stad in een aantal Amerikaanse gebieden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Virtual CityOp de elfde dag van Apple’s 12 Dagen-actie wordt het iPhone-spel Virtual City gratis weggegeven in Nederland en België. Ook de iPad-versie is gratis beschikbaar. In deze game bouw je in vijf verschillende Amerikaanse omgevingen jouw eigen stad aan de hand van een aantal missiescenario’s. Hierdoor doet de app vooral denken aan de bekende bouwgame Sim City. Het spel is volledig in het Nederlands te spelen, waardoor ook jongere spelers er goed mee aan de slag kunnen. In de App Store draagt de game een gemiddelde waardering van 4,5 sterren, op basis van 22 recensies.

Apple geeft met 12 Dagen Cadeaus twaalf keer een app, muzieknummer of e-book weg vaan iOS-gebruikers. De gegeven cadeaus hangen soms af van je regio: zo krijgt Duitsland vandaag niet Virtual City maar een film getiteld Sonnen Allee.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Virtual City (tijdelijk gratis)
Voor de iPad: Virtual City HD (tijdelijk gratis)

Let op: gezien 12 Dagen Cadeaus een cadeau per dag gratis aanbiedt, is de kans groot dat Virtual City na donderdag 5 januari weer geld zal kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:00
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen itunes 12 dagen cadeaus, simcity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.