12 Dagen Cadeau: On the Run (single) van Selah Sue vandaag gratis

Vandaag kun je in het kader van Apple's 12 Dagen Cadeaus-actie de single "On the run" van de Belgische singer-songwriter Selah Sue gratis downloaden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iTunes 12 Dagen Cadeau: On The Run (single) van Selah SueApple geeft op dag 3 van de ’12 Dagen Cadeaus’-actie opnieuw muziek uit de iTunes Store weg. Vandaag kun je de hele dag de single ‘On the Run’ van de Belgische singer-songwriter Selah Sue gratis downloaden. Afgelopen zomer was ze onder andere te horen op Pinkpop, Lowlands en het North Sea Jazz Festival. Begin december kreeg ze nog een gouden plaat voor de Nederlandse verkoop van haar debuutalbum ‘Selah Sue’, goed voor 25.000 verkochte exemplaren.

Tijdens de jaarlijkse 12 Dagen Cadeaus-actie geeft Apple elke dag een ander cadeau weg. Dit kan gratis muziek zijn, een gratis app of een ander iTunes-item. De actie is op 26 december van start gegaan en duurt nog tot en met 6 januari. Het aanbod verschilt vaak wel per land. Zo geeft Apple hier geen tv-series weg omdat tv-series niet aangeboden worden. De lancering van de iTunes Movie Store zou wel kunnen betekenen dat Apple een film weg kan geven.

De korting geldt alleen vandaag; morgen is er vanaf middernacht weer een ander iTunes-item gratis te krijgen. Let op dat je voor de app een redelijk nieuwe iOS-versie nodig hebt: alleen met iOS 4.3 en hoger kun je ’12 Dagen Cadeaus’ installeren.

Downloaden: iTunes – 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau van vandaag: On The Run (single) — Selah Sue (alleen vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 14:02
Categorie Aanbiedingen
Onderwerpen gratis, itunes, itunes 12 dagen cadeaus, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.