Reacties voor: 1.1.2 SecPack gevonden, baseband opnieuw flashen mogelijk

Het iPhone Dev Team zit intussen niet stil: ze hebben het SecPac van firmware-versie 1.1.2 weten te isoleren, waardoor het mogelijk is om na het unlocken van de iPhone de baseband weer opnieuw te flashen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. euhm… apple zal toch nooit die unlock code vrijgeven… anders is toch geen enkele provider nog geinteresseerd om met apple in zee te gaan?

  2. Ook de firmware heb ik al encrypted Zou het graag op de site zetten maar daar is het file te groot voor.

  3. :-))) Hebben de schrijvers zelf al eens hun ding gelezen? :-)) Ik ken er redelijk veel van, maar kan me verdomd goed voorstellen dat dit stukje tekst, de meeste abracadabra woorden bevat, in het kortste stukje ooit. :-)) Maar sedert de jailbreak mogelijkheden voor versie 1.1.1, ben ik wijselijk gestopt met jailbreaken. Het lijkt me niet meer zo verstandig om te proberen, als je er inderdaad niet zoveel van kent. Ik snap nog steeds niet, na honderden (nou, ja… tientallen) sites te hebben bezocht, of je versie 1.0.2, nu kunt Virginizen, en dan ‘veilig’ kan upgraden naar 1.1.1, om die dan weer te Bricken en te Jailbreaken. ;-)Krijgen ze de modenware terug gevirginized, want net daar zat het grootste probleem, dacht ik? ;-))

  4. Het virginizen houdt in dat je een schone iPhone hebt die makkelijk naar 1.1.1 up te daten is. Dan kan je veilig anysim 1,1 gebruiken. Anysim 1.02 heeft nogal wat schade opgeleverd in de baseband. Tweede voordeel van virginizen is dat de teller van het unlocken (max 5) weer naar 0 gaat.

  5. ah michael, dat eerste wist ik niet.
    anySIM 1.1 brengt dus geen schade toe aan je baseband en dus zou je gewoon kunnen updaten van zodra FW 1.1.2 unlockable is? Waarom staat er dan in installer een programmaatje ‘The Virginizer’?

  6. De virginizer is handig om een schone iPhone te hebben. Daarmee kan je updaten zonder dat je alles verliest wat er al op je iPhone staat. En lostte de problemen van de eerste versie van de anysim op.

  7. is het al iemand gelukt om van een Iphone 1.1.1 + AnySim 1.1 naar update 1.1.2 tegaan en daar mee te bellen ? en dit met Windows ! ?

  8. is er een manier om te zien op welke count je UnlockCounter staat?

  9. Ja, het is mij gelukt om een volledig werkende update naar 1.1.2 te doen maar ben weer terug gegaan aangezien de meeste tools voor 1.1.1 zijn gemaakt.
    Het is een heel heisa en het de guide werkt niet altijd aangezien 1.1.2u ook kan gaan en dan moet je de hele rit weer opnieuw doen.
    Die nieuwe baseband is uiteindelijk voor mij de limitatie nog niet waard en speel nog even verder met de beschikbare software van dit leuke hebbedingetje.:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.