Reacties voor: Design: 10 fascinerende productontwerpen van Marc Newson

Marc Newson is bij Apple in dienst getreden als ontwerper. Newson is wereldberoemd - maar waarom eigenlijk? iCulture zet 10 ontwerpen van deze bekende designer op een rij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Oh Wow… Dit is echt onwijs mooi! Bepaalde dingen dan (: Het meubilair vind ik minder… Maar het gene wat Justin draagt vind ik ook ontzettend mooi! :3

    Jammer dat jullie het dan laten overkomen als “niet aanbevolen”… Maar goed… Leuk artikel ^o^

  2. En hij ontwierp zelfs al een mobieltje die misschien nog wel mooier is dan de ontwerpen van de iPhones
    linkje
    Overigens wat ik in het geheel niet snap waarom iemand die inmiddels zo bekend en tot nu toe onafhankelijk in zijn ontwerpen is bij een baas en onder Ives gaat werken?

  3. Vinden jullie die schoenen niet vreselijk op de hoes van een iPhone 5c hoesje lijken?

  4. Vergeleken met andere telefoons uit 2003, is het best een apart ontwerp. In die tijd was Ive nog niet eens begonnen aan het prototype iPhone.

  5. Wat ontwerpt Ive aan iPhones dan? Ik heb een 5s die lijkt op de 5 en 4-serie (zeg maar rustig hetzelfde).

    Snap niet waar jullie vandaag halen dat er toestellen door hem ontworpen zijn? Want de 5(s) is nou niet echt een ontwerp. Kopie van een kopie, zoals de 4s geen ontwerp is op de 4. Gewoon een verbetering, maar dan intern.

    Zo kan ik ook ontwerpen en ontwerper worden genoemd.

  6. En toen Ive op een ochtend wakker werd na een geslaagd feestje, vond hij zijn iPhone terug in één van zijn Nikes; het resultaat was de iPhone 5c ínclusief hoesje 😉

  7. Die telefoon ziet er best flitsend uit! 😉

  8. Knap zo designen…
    Ik zie vaak genoeg vreemde vormen, maar uittekenen ho maar…

  9. Gemengde reacties over deze designs. Sommige dingen vind ik ‘wauw’ en andere dingen vind ik dan weer best… afschuwelijk. Zo zie je maar. Geeft wel een beeld van de verscheidenheid waar hij tot in staat is.

  10. …natuurlijk verschillen smaken maar deze ontwerpen zijn alles behalve schokkend. Daarentegen zijn de verdiensten van de kameraad van wijlen Steve, Philippe Starck, van een heel andere orde.

  11. Op de jacht na niet veel aan.

  12. De Leica vind ik prachtig, maar de rest laat me koud.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.