Reacties voor: 10 jaar iPhone in Nederland: iPhone 3G viert tiende verjaardag

Het is deze maand 10 jaar geleden dat de iPhone voor het eerst officieel in Nederland verkrijgbaar was. T-Mobile organiseerde een speciale nachtverkoop waar de eerste 500 exemplaren verkrijgbaar waren. Het liep storm. Wat maakte dit toestel zo bijzonder?

Reacties: 6 reacties

  1. Mooiste IPhone qua vormgeving, nog steeds.
    M’n 3GS was een racemonster vergeleken met de bizar trage 3G die hij verving.

  2. Heerlijke iPhone was dit toch. Toen de iPhone 4 kwam, heb ik die nog een hele tijd lelijk gevonden.

  3. Nostalgie ! Dit model, voor mij de 3GS, ligt het lekkerste in de hand, nog steeds! Met de specs van vandaag de dag zou ik direct deze kiezen qua model.
    Kocht toen m’n 3GS na driekwartjaar de iphoneclub gevolgd te hebben. Wat een tijd, zoveel nieuwe dingen toen. Nu kun je m gebruiken als een iPod toch?

  4. De 2g heb ik in eerste instantie en tijd gebruikt. Veel op het forum van, toen nog, iphonclub gespendeerd om het werkbaarder te krijgen in Nederland (format van telefoonnummers e.d.)

    Later de 3g via T-mobile aangeschaft, het enige wat me daarvan bij is gebleven dat het een drama was. Nooit bereik, geen internet. T-mobile was niet goed voorbereid op de populariteit van de telefoon.

  5. Ook ik mis nog steeds het 3GS design. Vanaf de 6 lijkt het er weer op, maar deze zijn allemaal te groot.

  6. Toch wel apart, lazen we jaren dat Apple al jaren hetzelfde design heeft ‘wanneer komt er nou eens iets nieuws?’, lezen we hier enkele reactie dat men het 3G design toch wel mist… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.