Reacties voor: 10 jaar iPad: de laatste nieuwe productcategorie van Steve Jobs

Weet jij nog wat je tien jaar geleden deed? Wij wel, want wij keken naar de aankondiging van de eerste iPad! Het is vandaag namelijk tien jaar geleden dat Steve Jobs de allereerste generatie van de iPad uit de doeken deed.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ha ik heb hem nog liggen. Was nog niet te koop in NL dus heb op de grijze markt een stuk meer betaald toen. Beste Apple uitvinding ooit! Ik gebruik nu de laatste iPad Pro

  2. Wat vliegt de tijd zeg, al weer 10 jaar na dato toen de eerste tablet (iPad) het levenslicht zag. De iPad, was niet alleen het laatste productcategorie van Steve Jobs, maar ook een compleet nieuw revolutionair product ter wereld. De iPad was de grondlegger van de tablets, en dat voel je ook tot de dag van vandaag. In de iPad voel je ook 10 jaar ervaring, en daarom is vriend en vijand er over eens dat de iPad Dé tablet was die je moest hebben.

    Ik kan me nog wel herinneren toen ik 10 jaar geleden in de Media Markt stond, en de eerste iPad zag, en in handen had. Een revolutionair product was dat, en zijn tijd ver vooruit. Ik had hem niet gekocht, omdat er andere dingen op dat moment belangrijker waren.

    Uit eindelijk had ik in 2013 de iPad Air gekocht.

    Het mag duidelijk zijn, Apple heft hier zo langzamerhand het alleen recht, en laat de concurrentie ver achter zich, ook omdat Apple in de afgelopen 10 jaar diverse modellen in alle prijsklasse een iPad ter beschikking heeft.

    De consument kiest 9 van de 10 gevallen een iPad, of een goedkope tablet uit de grabbelbak.

  3. Een gebruikte iPad 1 gehad. Was mijn allereerste Apple product. Mijn vader gebruikt hem nog. Enkele jaren later ben ik naar iPhone gegaan van Windows Phone ( daarvoor had ik Android) sinds september heb ik een watch 3.

    De combinatie is ook mooi van de apparaten. Mijn 2e toestel is nu ook iPhone, eerst nog Windows naast gehad.( nu iPad ‘18 & iPhone 8 & SE)

  4. Ik ken de iPad al jaren. Ik heb thuis nog een oude iPad 1 liggen, ooit eens gekregen. Enkele maanden geleden de iPad 2019 aangeschaft, veel kracht heb ik niet nodig, en ideaal voor op de nachtdiensten. (handig om tijdens een dienst wat administratie af te handelen) Tot nu toe zeer tevreden met de iPad.

  5. Ik heb mijn iPad op zolder liggen compleet in doos. Laat ik nog wel een tijdje liggen, je weet maar nooit.

    Destijds het eerste exemplaar in Nederland met 3G en 64 gb geheugen, gekregen van mijn vrouw. En ze heeft er erg veel moeite voor moeten doen om er 1 te bemachtigen tijdens de introductie dag.

    Ik kan me nog herinneren dat het toen ‘State of thé art’ was en er een complete verandering was in mijn beleving. Wat een vrijheid voor die tijd, overal internet op een groot scherm!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.