Reacties voor: 10 iPhone-applicaties om fit te blijven

Een overzicht van 10 iPhone-applicaties waarmee je fitter wordt: gericht op sporten, fitness en het verbeteren van je uithoudingsvermogen.
Lees het complete artikel → 10 iPhone-applicaties om fit te blijven
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. leuk initiatief ! altijd fijn om nieuwe apps te leren kennen …

  2. Wat ik vervelend vind is dat er ook apps tussen staan die niet in NL gekocht kunnen worden, zoals iSpinning.

  3. Even serieus! De meest hightech app die ik ooit gezien heb! Gelukkig is hij gratis 😉

    —–
    De hartslag tijdens het sporten moet binnen een bepaalde bandbreedte liggen, die afhankelijk is van je leeftijd. Met de gratis applicatie Heartbeat kun je meten wat je hartslag is, simpelweg door op het hartje te tappen bij elke hartslag. In beeld krijg je vervolgens de meting te zien.
    —–

  4. Origineel geplaatst door Dogcow
    Wat ik vervelend vind is dat er ook apps tussen staan die niet in NL gekocht kunnen worden, zoals iSpinning.

    Op zich niet zo heel erg, voor iSpinning is namelijk een extra apparaat van 160 dollar nodig. Dit apparaat zorgt voor de communicatie tussen je hartslagmeter en je iPhone.

  5. Die met bench press is wel een poyeur 6x 225 kg jesus, is jp aan het trainen?

  6. In een enthousiaste bui heb ik Hundred PushUps en C25K maar aangeschaft. Mijn conditie is namelijk flut, dus als we straks weer met school buiten gaan gymen zou het leuk zijn als ik ook een keer het minimum aantal rondjes kan lopen 😉 Ik vrees alleen dat ik de discipline niet heb. Waren er maar al push-noifications, dat mijn iPhone me gaat afzeiken als ik niet trainde 😉

  7. Was het niet 2 liter in totaal…

    Oh well, Nike+Ipod helpt mij bijzonder goed bij fit blijven. Behalve als het slecht weer is. Er zijn ook diverse yoga applicaties beschikbaar.

    Heartbeat oid zou handig zijn als-ie het automatisch zou kunnen testen. Handmatig tellen kan ik namelijk zelf ook wel.

    De topper blijft voor mij geen applicaties maar videos met oefeningen er op. Met name buikspieroefeningen. Die heb ik nog niet geconverteert naar iPod. Bepaalde muziek helpt ook. Er zijn ook veel podcasts enzo beschikbaar. Maar die heb ik niet getest.

  8. Zoiets zou ik geweldig vinden maar dan speciaal gericht voor krachttraining dat ik mijn dagelijkse prestaties. gewicht + aantal malen druken en dat verwerkt in een grafiek per apparaat met de mogelijkheid om alle grafieken door elkaar te gooien
    Maarjah helaas niks geen verstand van het maken van een app dus helaas toch maar toch maar wachten tot zoiets uit komt

  9. Werkt nik ipod ook met de iphone?

    Ik heb 1,5 jaar niks gedaan aan sport, ben nu lange afstanden aan het fietsen, en al flink aan het afvallen. Ik zoek een goede hartslagmeter icm iphone die ik tijdens het sporten kan raadplegen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.