Reacties voor: 10 ideeën voor een gloednieuw iOS 7

We kijken naar 10 concepten, die laten zien wat wellicht leuke nieuwe functies in iOS 7 zijn.
Lees het complete artikel → 10 ideeën voor een gloednieuw iOS 7
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. Mooie verzameling zo bij elkaar.. Ben benieuwd wat ze er van gaan maken.

  2. Lol het zijn zo wat allemaal functies die er al zijn in cydia (jailbreak) of die nog uitkomen…

  3. Ik zou liever zien dat de ‘niet storen’ optie binnen app’s negeerbaar wordt.
    Zodat je ondanks deze optie, de meldingen van een bepaalde app (bijv. Een bewakings app) tóch de meldingen blijft krijgen.

  4. Die laatste is echt te foeilelijk. Klopt qua vormgeving helemaal niets van.

  5. Ontgrendelen met vingerafdruk?

  6. Dit zijn voorspellingen op basis van wat UI en UX designers hebben gepikt van Android en in een iOS jasje hebben gestopt.

    Als de geruchten kloppen dat het een plat ontwerp gaat worden dan zal er wel weinig over blijven van deze mooie filmpjes.

  7. die 7e lijkt me wel wat, simpel maar mooi
    (plat ontwerp)

  8. Op het cirkelvormige lockscreen na zijn ze erg mooi en voegt het echt wat toe.

  9. Alles boven zijn te vinden nu op android , apple moet ietjes nieuw hebben of ik zie apple voor het rechter over ios 7

  10. Ik vrees dat Apple en IOS7 ons wederom teleur zal stellen!!

  11. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Ik vrees dat Apple en IOS7 ons wederom teleur zal stellen!!

    Verwachtingen liggen dan ook erg hoog. Apple kan niks goed doen zo. Worden er voor android ook zulke filmpjes gemaakt?

  12. Hoop dat de stem bediening een uitschakelaar krijgt zodat er geen stemmen automatisch uit m’n broekzak komen doordat de homeknop ingedrukt wordt

  13. Origineel geplaatst door @rno
    Hoop dat de stem bediening een uitschakelaar krijgt zodat er geen stemmen automatisch uit m’n broekzak komen doordat de homeknop ingedrukt wordt

    Andere functie aan de home knop toewijzen, dan is je probleem w.s. ook op gelost!

  14. Origineel geplaatst door kasuja
    Worden er voor android ook zulke filmpjes gemaakt?

    Die zijn niet nodig want op android is alles te customizen.

  15. @Remco: Maar daarmee nog niet perfect.

    Ook voor android zal er wat te wensen zijn door de fans.
    Lijkt mij sterk dat android perfect is en niks nieuws meer kan gebruiken dat door de community gewenst is.

  16. Ik weet niet wat iedereen heeft. Dit is écht foeilelijk! Maar wel handig…

  17. Met mijn jailbreak heb ik alles behalve de laatste.

  18. Wat een gezeur hier over iOS 7. Wacht nou maar gewoon rustig af. In juni krijgen we een preview en dan mogen jullie oordelen of het inderdaad teleurstelt of toch niet. 😛

  19. Ik hoop op clean-widgets.
    DOE ZOVEEL MOGELIJK, misschien is de jailbreak dan niet nodig. :’D

  20. Wat ik nog steeds mis is: Agenda van vandaag en komende dagen op mijn lockscreen zonder jailbreak 🙂

  21. Ik hoop niet dat Apple de fout maakt om geen mogelijkheid te bieden in iOS7 om te kunnen switchen naar “classic” (=de huidige interface).

    Een keuze uit 3 of 4 interfaces incl. de huidige zou fijn zijn in plaats van om te forceren iedereen verplicht naar “plat” over te krijgen.

  22. Origineel geplaatst door Vomera
    Wat ik nog steeds mis is: Agenda van vandaag en komende dagen op mijn lockscreen zonder jailbreak 🙂

    Dat dus!! Kom op Apple…dit wens ik al vanaf mijn iphone 3G en heb het ook al met diverse JB tweaks gebruikt!
    Is echt een heerlijke optie…ik maak me maar geen illusies maar ben wel heel erg benieuwd jaar ios 7

  23. Origineel geplaatst door Remco
    Die zijn niet nodig want op android is alles te customizen.

    Ik wil een telefoon die alles netjes doet zoals het hoort en als het even kan zonder batterydrops en mallware. Ik wil niet customizen, ik wil er iets mee doen. En ik wil dat liefst minimaal vijf jaar kunnen doen met de laatste software erop. Nee, het mag er niet uitzien als plastic kinderspeelgoed.

  24. Dingen voor zonder jailbraik. Lange accu duur, alle apps in een keer kunnen afsluiten, gelijk vanuit de filmrol foto’s en videos naar whatsapp kunnen sturen zonder eerst verplicht in whatsapp te moeten gaan, op facebook bij de optie delen ook whatsapp als optie toevoegen, memo’s van de dictafoon kunnen versturen via whatsapp, sneltoetsen voor de wifi, 3g etc boven in het berichtencentrum en ook als sneltoetsen op je lockscreen en eventueel swipe

  25. Leuke ideeën maar widgets zullen bv. nooit op iOS komen, waarom ook? Ik heb ze niet nodig, heb een Android phone gehad en gebruikte ze amper. Als mensen dat zo graag willen koop dan lekker een Samsung of HTC of zo. Apple moet zijn eigen kant op gaan, John Ive kan wel eens wat heel moois neer gaan zetten met zijn platte design. Daar ben ik eigenlijk wel van overtuigd.

  26. Ik zou het geweldig vinden als ze de jailbreak tweak zepyr integreren. Deze zorgt ervoor dat je het multitasking scherm kan openen met een swipe gesture. Ook zou ik zoiets als auxo zien. Swipen om de app te sluiten.

  27. Origineel geplaatst door niels
    Ik zou het geweldig vinden als ze de jailbreak tweak zepyr integreren. Deze zorgt ervoor dat je het multitasking scherm kan openen met een swipe gesture. Ook zou ik zoiets als auxo zien. Swipen om de app te sluiten.

    Wees eerlijk. Als Apple precies dat doet. Ven je dan blij of zou je dan enken ze hebben geen eigen ideeën? Apple zou dan van iedereen te horen krijgen dat ze alleen maar kopieren uit de Jailbreak scene. (Ookal is het ten goede van iOS)

  28. Origineel geplaatst door Mondo
    En ik wil dat liefst minimaal vijf jaar kunnen doen met de laatste software erop.

    Welke iphone heeft dan 5 jaar lang de laatste os kunnen draaien?

  29. Enne smsjes kunnen agenderen zodat deze op een aangegeven tijdstip verzonden worden. Gebruikte dat veel op mijn Nokia 9300

  30. 2/3 van de ideeen zijm echt super gaaf vooral de ‘mission control’, de andere 1/3 hoef ik niet echt terug te zien in iOS 7.

  31. @Silva:

    Origineel geplaatst door Silva
    Welke iphone heeft dan 5 jaar lang de laatste os kunnen draaien?

    Excuseer 4 jaar bedoel ik. (3GS)

  32. Wiebstar, waarom wil jij alle apps in 1x kunnen afsluiten? De optie om apps te killen via de tray is er echt alleen maar voor apps die moeilijk doen en vastlopen. Niet voor dagelijks gebruik.

  33. @ Tom

    Ik kreeg altijd te horen dat het slim was alle apps te sluiten om de accu duur te verlengen en soms heb ik vrij veel open staan en dan lijkt het me fijn om alles in 1 keer te kunnen sluiten net als bij android. Dit kan al wel in een jailbraik.

  34. @Tom: Hoe apple multitasking heeft uitgevoerd is uitgebreid te vinden op het web. Apple laat geen apps onnodig geheugen weg kapen door ze volledig top de achtergrond door te laten draaien. Het is al meerdere malen bewezen dat de apps die in de app tray staan geen geheugen in nemen. Alleen voor het tonen van het icoon en de bookmark om te weten waar je de app hebt verlaten. Dit is zo weinig dat het iOS niet vertraagd. Apple staat toe dat apps een aantal processen door laten lopen. Zoals downloaden van dingen of een audio stream. Maar app draaien nooit volledig door op de achtergrond. Slechts bepaalde processen. Alles in 1 keer willen killen zal dus niks uit maken. Je wint er geen snelheid mee. Alleen frustratie omdat je apps niet openen waar je ze achterliet.

  35. @ kasuja

    Volgens mij is je berichtje aan mij gericht en niet aan tom toch?

  36. Kasuja heeft gelijk, apps afsluiten is niet nodig en maakt niets uit voor de batterij. Behalve voor apps die constant location services nodig hebben (zoals Google Now). Maar dan sluit je beter die feature van de app af. Alle andere apps draaien niet verder op de achtergrond (of hoogstens 10 minuten)

  37. Wanneer eindelijk eens de mogelijkheid van meerdere gebruikers????
    Ik zal toch niet de enige zijn die een ipad deeld met gezin….

  38. @Dutch-Fandango: dat zou echt iets gaaf zijn. En wat ik ook graag zou willen is een docking modus net als met de Motorola Atrix. Het concept was sterk de uitvoering was crap. Sluit je de iPhone aan op een litening dock met thunderbold connector kan je OSX draaien vanaf je iphone. Met iCloud als online opslag voor al je data. Als apple dit zou kunnen perfectioneren. Dan hebben ze weer een streepje voor op de rest.

  39. @Remco: Die naamgeving is echt enorm slecht gekozen. De ontwikkelaar heeft duidelijk geen idee wat Launchpad is en zaait hierdoor alleen nog maar meer verwarring. Erg vervelend!
    Ieder iOS apparaat ooit gemaakt heeft al Launchpad. Dat is de enige manier waarop je de apps start en tegenwoordig ook organiseert. Officieel noem je dit het homescreen. OS X heeft zoiets niet dus hebben ze dat van iOS naar OS X gebracht in de vorm van Launchpad.

    M.a.w. Launchpad in OS X Lion en Mountain Lion is niets meer en minder dan het homescreen in iOS. En dat is dus exact wat Launchpad van deze ontwikkelaar allemaal niet is. Wat ie laat zien kan absoluut niet in OS X. Wat hij laat zien is geheel wat nieuws en lijkt zich meer toe te spitsen op de app switcher van iOS. De app switcher is een compleet ander systeem dan Launchpad/Homescreen. Als we kijken naar OS X dan hebben we het over de combinatie van Dock en cmd-tab (aka application switcher) en die hebben dus niets te maken met Launchpad.

  40. Die lockscreen toggles a la sbssettings zijn echt een must, en kunnen in mijn ogen echt niet meer ontbreken!

  41. De laatste is echt lelijk. Dat kan een leuke jailbreaktweak zijn in Cydia, maar alsjeblieft niet standaard. Veel te rommelig, net Android.

  42. @Silva: Mijn iPhone 3GS draait straks al 4,5 jaar op de nieuwste software dus in feite is hetgeen wat Mondo zegt waar.

  43. Het zijn eigenlijk allemaal tweaks van Cydia als je je Iphone jailbreaked. Bijv. 9 launchpad is gewoon een tweak. Als dit het echt wordt is alles nageaapt van de cydia.

  44. Deze ideeen komen eigenlijk neer op Android. Lijkt mij niet gewenst, en mocht je dat wel willen, stap dan over.

  45. Wel grappig idd.

    De voorstanders van de inhoud in deze filmpjes willen eigenlijk een android met een apple jasje.

    Die is er al… de HTC ONE.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.