Reacties voor: De 10 grootste aankondigingen van WWDC 2018

De keynote van WWDC 2018 ligt achter ons en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken. Dit waren volgens de iCulture-redactie de 10 grootste aankondigingen?
Lees het complete artikel → De 10 grootste aankondigingen van WWDC 2018
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Niks spannends waar ik op zat wachten. Als je dat vergelijkt met de AI show van Google lijkt Apple veel innovatieve glans te verliezen. Op Google kan je ook veel afdingen maar in ieder geval spreekt er meer toekomstvisie uit

  2. Mbt Siri shortcuts: zou dit dan betekenen dat je daarmee dan ook eindelijk Spotify kunt aansturen? Dus bijvoorbeeld wanneer je in de auto stapt en dan middels een bepaald geprogrammeerd commando een bepaalde spotify playlist kunt afspelen? Of hetzelfde op de homepod…

  3. Tijdens de presentatie van Siri werd er ook onopvallend vermeld dat je fotos in full resolution kan sharen. Zie keynote ergens rond 30:53

  4. Ik lees helaas niks over het openstellen van de NFC Chip. Dat zou ik de beste aankondiging vinden maar helaas wederom niet..

  5. @Shortcuts,

    Ik heb het uitgeprobeerd. Tot nu toe werkt het alleen met Apple apps. Dit kan op termijn natuurlijk veranderen, misschien is er een kleine aanpassing in de app nodig.

  6. (Red.) Off-topic voor dit nieuwsartikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Origineel geplaatst door Maarten
    Ik lees helaas niks over het openstellen van de NFC Chip. Dat zou ik de beste aankondiging vinden maar helaas wederom niet..

    Je zou ook kunnen letten op Apple Pay. Als dit in NL beschikbaar komt, zou je keihard met me mee kunnen hopen dat het open wordt gesteld voor meer toepassingen dan alleen Apple Pay.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.