Reacties voor: 10 gemiste kansen op WWDC (+video)

PC World heeft een lijstje van 10 gemiste kansen op WWDC gemaakt, die door TouchPodium wordt bekritiseerd. Minder kritiek is er bij de blije ontwikkelaars die in een filmpje vertellen hoe blij ze met de App Store zijn.
Lees het complete artikel → 10 gemiste kansen op WWDC (+video)

Reacties: 17 reacties

  1. Mooie video, precies zoals de MLB developer zegt: Het is geweldig om te zien dat mensen je app echt gebruiken!

  2. Ik vraag me af wie zulke “op niets gebaseerde” stukken shrijft op PC World. die van die “10 things…” is er zeker één. Kom op iTablet en iProd en iFPGA. die tablet is al jaren een gerucht dus het moest niet perse dit jaar/op wwdc aangekondigd te worden. en die iProd en iFPGA weet niemand wat ze zijn en toch heeft pc world het gemist…zijn ze echtt serieus?

  3. Steve keerd pas op het EINDE van de maand terug.
    niet moeilijk dat het vol met fouten staat PC world wat weten die er nu van.

  4. Ik dacht eerst dat het een spelfout was, maar war is een iProd?

  5. weet je wat mij niet zou verwonderen dat ze binnen een half jaar met de echte nieuwe iphone gaan komen.
    dit omdat er nu nauwelijks iets veranderd is. en misschien ligt er wel 1 klaar die ze pas op de markt willen brengen als jobs weer hersteld is.

  6. @Dre: de zoekfunctie vertelt me, dat het een uitgelekte productcode van een apparaat is.

  7. Samenvatting van wat die gast op touchpodium zegt “ik denk het niet” “ik verwacht het niet”. Redenen waarom hij dat niet denkt/verwacht worden totaal niet gegeven waardoor het stuk nog slechter is dan van pc world die botweg een opsomming heeft gemaakt van 10 van de belangrijkste geruchten. Beide stukken stellen dus voor geen meter wat voor waardoor de nieuwswaarde ook echter ergens onder de nul ligt.

    Overigens zijn de geruchten die pc world aanhaalt veelal ook van het niveau nonsens, vooral als je even nadenkt. Steve Jobs die op de WWDC terug zou komen..ja daarom heeft Apple ook een officiële mededeling gedaan dat dit eind juni zou gebeuren. Zou men hier van af wijken dan betekent dat ze hiermee hun aandelenkoers beinvloeden (gewild of niet) en krijgen ze de betreffende instanties achter zich aan wegens het kunstmatig ophogen van hun aandeel. Dat is namelijk ook de reden waarom Apple een officieel statement naar buiten heeft gedaan over de gezondheid van Steve Jobs.
    Een groot aantal anderen redenen in het stuk hebben pure technische redenen waarom ze niet waar kunnen en zullen zijn (verwisselbare batterij zou het apparaat enorm groot maken; tablet is iets waarbij de userinterface van het OS ook flink onder handen moet worden genomen en dit type apparaat is helaas een megaflop geworden), de iPhone Nano is meer een manier van hoe je het ziet (die 8GB iPhone 3G is hier de iPhone Nano), het is niet raar dat er in beta software nog allerlei verwijzingen staan ter test en debugging (het iProd en iPFGA verhaal) en tot slot houden we dan nog het MMS en Tethering verhaal van AT&T over: het is een evenement van de hardware fabrikant en die stopt die features in haar telefoon, het is gewoon telefonie event waar de telco in kwestie deze features aankondigt! Overigens hebben ze hier ook enorm zitten te suffen want MMS en tethering is eerder dit jaar ook al eens aangekondigd als features in iPhone OS 3.0. Afgezien daarvan kan een telco altijd afzien om daar wat voor aan te bieden of gaan we nu ook allemaal klagen dat we hier geen CDMA/EVDO netwerken hebben en we de Palm Pre en diverse andere telefoons niet kunnen gebruiken?

  8. @iBoss:

    helemaal mee eens. Wat een onzinnig artikel.

  9. Wel tekenend voor het microsoft kamp, artikelen van dergelijke aard heb ik hier nog niet langs zien komen 😛

  10. Ik vind de zin: “een lijstje gemaakt van beloftes die tijdens WWDC niet zijn uitgekomen.” geen juiste vertaling van “Here are 10 things we wanted but didn’t get from Apple’s WWDC.”
    Niemand heeft ons iets beloofd, zeker Apple niet. Er waren heel veel geruchten en vele wensen van iedereen, maar ja Apple maakt zijn eigen keuzes. Jammer voor PC World.

  11. @Martijn

    Niets veranderd? Het uiterlijk niet nee maar onder de motorkap is er wel degelijk het een en ander veranderd! Dubbele snelheden, geheugen, betere camera (MP zegt niet alles, voor een foto van 10×15 heb je genoeg aan 2 MP).

    Verblind je niet op het mooi (ongewijzigde) uiterlijk van de iPhone, maar kijk na de inhoud!

  12. Flash is voor 90% wél opgeleverd. Zij het dat het dan de nieuwe HTML standaard heet:
    http://en.wikipedia.org/wiki/HTML_5
    Er zijn weinig zaken die niet in HTML 5 kunnen en wel in Flash. Als ik het goed heb gezien is Safari in 3.0 in staat HTML 5 weer te geven, dus daarmee ook oa timed video etc.

  13. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @MartijnNiets veranderd? Het uiterlijk niet nee maar onder de motorkap is er wel degelijk het een en ander veranderd! Dubbele snelheden, geheugen, betere camera (MP zegt niet alles, voor een foto van 10×15 heb je genoeg aan 2 MP). Verblind je niet op het mooi (ongewijzigde) uiterlijk van de iPhone, maar kijk na de inhoud!

    er was sprake dat er ook ander uiterlijk aan zat te komen en dat is niet gebeurd. en de inhoudt is inderdaad veranderd maar niet met extreem grote sprongen en dat geldt ook voor de macbooks. ik heb echt het idee dat ze binnen een half jaar met nieuwe dingen komen.

  14. Ze praten over adobe flash player, en dat is zit er helemaal niet in de nieuwe mobile safari.
    Html is zowat een andere zaak.

    Origineel geplaatst door theiz
    Flash is voor 90% wél opgeleverd. Zij het dat het dan de nieuwe HTML standaard heet:
    http://en.wikipedia.org/wiki/HTML_5
    Er zijn weinig zaken die niet in HTML 5 kunnen en wel in Flash. Als ik het goed heb gezien is Safari in 3.0 in staat HTML 5 weer te geven, dus daarmee ook oa timed video etc.

  15. Steve Jobs komt eind deze maand terug, kan het niet zo zijn dat hij nog een aantal nieuwe producten laat zien die we nu niet gezien hebben?

  16. @Eureka, De Wallstreet Journal schrijft:

    Much of the buzz appears to be conjecture of the type that has swirled around Apple and Mr. Jobs for years. But two people who do business with Apple said senior Apple managers have told them the company is now trying to coordinate Mr. Jobs’s return with a product launch or public event.

  17. Ach, zolang HTML5 niet fatsoenlijk werkt in IE wordt het voorlopig niks 🙂 Verder heb ik zelf een bloedhekel aan JavaScript. Ik wacht wel op een Flash-achtige omgeving om te animeren voor HTML5…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.