Reacties voor: ‘Nieuwe 10,9-inch iPad zonder homeknop even groot als huidig 9,7-inch model’

De nieuwe iPad met een 10,9-inch scherm dat volgend jaar moet verschijnen, zou even groot zijn als de huidige 9,7-inch iPad Pro. Het nieuwe model zou geen homeknop en mindere schermranden krijgen. Wel wordt hij wat dikker.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Beetje vreemd: “behoudt de afmetingen van de huidige 9.7″ iPad Pro” versus “De toename in dikte komt voornamelijk dat het toestel zelf een slag kleiner wordt” 🤔😖

    Lijkt me nogal tegenstrijdig.

  2. Inderdaad , lijkt een beetje raar
    Ik denk dat ze bedoelen dat omdat het lcd scherm groter wordt in dezelfde behuizing er minder plaats is voor de batterij en andere onderdelen en hij daardoor dikker wordt

  3. Leuk voor de ontwikkelaars. Moeten de afmetingen en verhoudingen van hun app weer aanpassen. Ik denk eerlijk gezegd dat deze (relatief) grote verandering is voorbehouden aan de iphone 8 (iphone 10 jaar). Als de ipad met deze verandering komt, is deze vernieuwing voor de iphone 8 niet meer interessant.

  4. @Stan: ik denk idd ook dat het misschien teveel tegelijk is.
    Over de app ontwikkelaars, volgensmij moeten ze een app tegenwoordig al iets van “native” maken dat hij dus mee schaalt van 4s/5 tot ipad pro. Dat extra formaat maakt dan nie tmeer uit toch?

  5. Origineel geplaatst door Justin w
    @Stan: ik denk idd ook dat het misschien teveel tegelijk is.

    Over de app ontwikkelaars, volgensmij moeten ze een app tegenwoordig al iets van “native” maken dat hij dus mee schaalt van 4s/5 tot ipad pro. Dat extra formaat maakt dan nie tmeer uit toch?

    Niet alles in je app kan je via vector afbeeldingen doen lijkt mij.

    Het worden wel erg veel formaten zo bij elkaar.

  6. Zou mooi zijn. Eindelijk eens dat alsmaar dunner en dunner maken langs de kant zetten en focussen op belangrijkere items (en die eerste iPad air was prima qua dikte). Zou nog mooier zijn als dit ook iPhone gaat gelden. Liefst handzame SE format met groter scherm. Hoewel het me erg onwaarschijnlijk lijkt dat Apple dat segment wil verwennen, hopen kan altijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.