iPhone X waterbestendigheid

iPhone X kopen: los toestel voor de beste prijzen

Kies je voor de iPhone X als los toestel? Bekijk hier de beste deals en prijzen voor een losse iPhone X. Zo betaal je nooit te veel.

- Los vanaf €1.159,- of iPhone X met abonnement

iPhone X als los toestel

De iPhone X is Apple’s toptoestel van dit moment. De X biedt unieke nieuwe functies zodat je het gevoel hebt dat je de iPhone van de toekomst in handen hebt. Wil jij ‘m ook? In onze prijsvergelijker vind je de actuele iPhone X aanbiedingen, zodat je weet waar je terecht kunt voor een losse iPhone X. Wil je liever een iPhone X met abonnement, dan hebben we daar een aparte pagina over.

Lees hieronder over:

iPhone X aanbiedingen

Voor de actuele aanbiedingen kun je het beste onze prijsvergelijker in de gaten houden. Alle belangrijke providers verkopen de iPhone X, maar hebben niet altijd een iPhone X als los toestel op voorraad. Ook bij grote winkelketens zoals AMac en Coolblue.


Losse iPhone X in Nederland

Diverse providers en winkels hebben de iPhone X in het assortiment. Kies je voor een los toestel, dan heb je niet te maken met de gevreesde iPhone BKR-registratie en heb je je toestel relatief snel in huis. Dit gaat vaak sneller dan als je voor een iPhone X met abonnement kiest, omdat de providers vaak wat langere levertijden hebben.

Bestel jouw iPhone X bij de volgende providers: Of bij de volgende shops:

iPhone X prijzen los toestel

Vernieuwingen zoals het OLED-scherm en draadloos opladen drukken hun stempel op de prijs. Dit zie je de losse toestelprijs van de iPhone X, zoals Apple het in Nederland hanteert:

iPhone X los toestel

iPhone X bij de Apple Store

Veel mensen gaan naar de Apple Store voor een losse iPhone X. Bestellen kan via de normale bestelpagina’s waarbij je de keuze hebt uit twee opties: thuisbezorgen of afhalen in de Apple Store. Het werkt als volgt:

Optie 1: Bezorging thuis

Plaats je bestelling en geef aan welke variant van de iPhone X je wilt hebben. Geef aan dat je het pakketje thuis bezorgd wilt hebben. Je rekent meteen af en krijgt je nieuwe iPhone op de aangegeven datum geleverd. Zodra de betaling is verwerkt krijg je een trackingnummer waarmee je de voortgang van de levering kunt volgen.

Optie 2: Afhalen in de Apple Store

Bij afhalen in de Apple Store werkt het iets anders:

 1. Plaats je reservering via de Apple Store. Je ziet meteen op welke datum er voorraad is op de gewenste locatie.
 2. Geef aan dat je wilt afhalen. Daarbij kies je ook meteen in welke stad, bijvoorbeeld Haarlem.
 3. Je rondt de bestelling af en betaalt. Bij bestellen via de app kun je alleen afrekenen met creditcard, op de website is ook iDEAL mogelijk.
 4. Geen bevestiging per e-mail gekregen? Log in bij de Apple Store met je Apple ID en je ziet welke reservering jij hebt gemaakt.
 5. Op de afgesproken datum ga je naar de Apple Store om je bestelling af te halen.

Tip: Bestel meteen een draadloze iPhone-oplader mee.

Doosjes iPhone 8 en iPhone X

Welke iPhone X als los toestel?

Omdat de iPhone X een relatief duur toestel is, is het verstandig als je vooraf al goed nadenkt over welk model het beste bij jou past. Let niet alleen op de kleur want ook prijs, opslag en levertijden zijn van belang. Denk dus vooraf na: is er één model dat jij per se wilt hebben, of is een beter verkrijgbaar alternatief ook goed?

#1 Welk iPhone X model past bij mij?

Bij de iPhone X kun je kiezen uit twee kleuren, namelijk spacegrijs en zilver. Welke je kiest is mede afhankelijk van je toekomstplannen en hoe lang je de losse iPhone X zelf wil gebruiken. Wil je de iPhone X alweer binnen korte tijd doorverkopen, dan is het slimmer om voor een gangbare uitvoering te kiezen. Ben je van plan er langere tijd gebruik van te maken, dan is een toekomstbestendig model met meer opslagcapaciteit misschien een beter idee. Qua kleur kun je in dat geval kiezen wat je zelf mooi vindt.

iPhone X liggend

#2 Hoeveel iPhone X opslag heb ik nodig?

De iPhone X is verkrijgbaar met 64GB en 256GB opslagruimte. Omdat het hier om een telefoon in het topsegment gaat kiezen veel mensen voor het meest uitgebreide model met 256GB opslag. Maar vraag jezelf goed af of je dat nodig hebt, want voor veel mensen zal 64GB voldoende zijn.

#3 Vergelijk de iPhone X prijzen en levertijden

Bij een revolutionair nieuw toestel zoals de iPhone X worden mensen al snel verblind door de nieuwe functies en het feit dat ze echt heel graag willen upgraden. Hou je hoofd cool en check onze prijsvergelijker voor de aanbiedingen en levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je X in handen hebt.


Waarom een iPhone X los toestel?

Er zijn een aantal redenen waarom je een losse iPhone X zou willen hebben:

 • Dit is dé iPhone van 2017.
 • Toestel sneller in handen dan via je provider.
 • Je hebt geen last van iPhone BKR-registratie.
 • Veel vernieuwingen en ander design.
 • OLED-scherm en draadloos opladen.
 • Vanwege het 10-jarige jubileum van de iPhone heeft Apple alles uit de kast gehaald.

iPhone X sim only aanbiedingen

Is een iPhone X als los toestel nog niet beschikbaar, maar ben je wel toe aan het vernieuwen van je abonnement? Kies dan voor sim only iPhone, zodat je wat flexibeler bent in je mogelijkheden. Hieronder zie je de beste deals voor een iPhone met sim only.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!