iPhone X TrueDepth camera

iPhone 8 Plus gidsen

Alle iPhone 8 Plus gidsen. Check de iPhone 8 Plus gidsen en alles wat je moet weten.

- Los vanaf €869,- of iPhone 8 Plus met abonnement

 • RSS-apps via Depositphotos

  De beste RSS-apps voor iPhone en iPad

  Wat zijn de beste RSS-apps voor je iPhone of iPad, waarmee je nog sneller nieuws kunt lezen? In dit artikel vind je de belangrijkste iPhone RSS-apps op een rijtje, die samenwerken met Feedly, Feedbin, Newsblur en andere RSS-diensten.
 • Romantische Apple-spullen met hartje, foto via Shutterstock (shutterstock_245275927).

  De beste apps voor een romantische Valentijnsdag

  Om jouw Valentijnsdag romantisch te laten verlopen: de beste apps voor iPhone en iPad, speciaal voor Valentijn. Van het versturen van een bloemetje of een kaartje, tot het boeken van een verrassende weekendtrip: we leggen de beste apps aan je voor.
 • Mascotte Olympische Spelen 2018

  Olympische Winterspelen 2018 live kijken en volgen op iPhone, iPad en Apple TV

  De Olympische Winterspelen 2018 volgen en live kijken? Dat doe je met deze apps voor iPhone, iPad en Apple TV. Met video's, nieuws, standen en info over alle sporters en evenementen. Kijk via Eurosport, NOS en blijf op de hoogte met de samenvattingen, standen en nieuws.
 • Carnaval-apps voor iPhone

  Carnaval 2018 op je iPhone voor Vastenavend en Vastelaovend

  iCulture viert Carnaval! In deze applijst vind je allerlei handige en leuke apps voor iPhone en iPad, waarmee je Carnaval viert. Van Zangbuukske tot Boetezitting en van Ge Wit 't Mar Nooit tot de Berregste Vastenavend. Je weet precies waar de leukste feestjes te vinden zijn.
 • Schaatser op natuurijs Nederland (shutterstock_113489509)

  De beste schaatsapps voor iPhone en iPad

  iCulture zet de beste en handigste schaatsapps voor iPhone en iPad op een rij. Van schaatsnieuws tot schaatstrackers, als je zelf gaat schaatsen ben je met deze apps goed voorbereid.
 • Wintersport met bergen en sneeuw.

  De 5 beste sneeuwhoogte-apps voor je iPhone

  Met deze Sneeuwhoogte-apps voor iPhone en iPad blijf je altijd op de hoogte als er verse sneeuw is gevallen. Voor alle populaire wintersportgebieden in de Alpen en elders ter wereld zijn er apps die je op de hoogte houden van de verwachte sneeuwval en de reeds aanwezige sneeuw. Vaak kun je via webcams live meekijken.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 26