Apple winterkleuren 2018

Apple brengt nieuwe winterkleuren voor iPhone-hoesjes en Watch-bandjes uit

Hibiscus, zachtgeel en oceaangroen

Kan je collectie Apple Watch-bandjes wel uitbreiding gebruiken, dan zijn er bij Apple nu hoesjes en bandjes in nieuwe kleuren. Daarnaast zijn er Nike-bandjes in nieuwe kleuren, die al eerder werden aangekondigd.

Zoek je nog een nieuw hoesje voor de iPhone XS of iPhone XS Max, dan kies je bij Apple uit drie nieuwe kleuren: hibiscus, zachtgeel en oceaangroen. Je kunt er een bijpassend Apple Watch-bandje in dezelfde kleur bij krijgen. Ondertussen is er nog geen enkel spoor te bekennen van hoesjes voor de iPhone XR, die door Apple zelf zijn gemaakt.

Dit zijn de nieuwe siliconenhoesjes:

iPhone XS case hibiscus

Wil je een bijpassend Apple Watch sportbandje in dezelfde kleur, dan kan dat. Deze zijn verkrijgbaar in de twee standaardmaten 40mm en 44mm, die ook geschikt zijn voor eerdere generaties Apple Watch:

  • Apple Watch sportbandje 40mm in hibiscus, zachtgeel en oceaangroen (59 euro)
  • Apple Watch sportbandje 44mm in hibiscus, zachtgeel en oceaangroen (59 euro)

Apple Watch-bandje hibiscus

Daarnaast heeft Apple de nieuwe Nike+ sportbandjes nu ook in het assortiment. Ze werden eerder al aangekondigd via de Nike-app en waren sindsdien verkrijgbaar bij de sportschoenenfabrikant zelf. Maar je kunt ze nu ook gewoon in de Apple Store vinden. Je kunt kiezen uit de kleuren Celestial Teal/Black, Olive Flak/Black of Smokey Mauve/Particle Beige. Ook hierbij heb je weer de keuze uit 40mm en 44mm. Verder kun je kiezen uit de modellen in fluorelastomeer en de nieuwere Sport Loops, die we zelf wat prettiger in gebruik vinden.

Nike sportbandjes in winterkleuren 2018

Dit zijn je opties:

  • Nike sportbandje in nieuwe kleuren (59 euro)
  • Nike sport loop in nieuwe kleuren (59 euro)

Nike Sport Loops

Deze nieuwe kleuren hoesjes en bandjes komen nog net op tijd voor Sinterklaas en kerst. Als je laat bezorgen, dan kun je nog deze week geleverd krijgen. Ophalen in de winkel kan bij de meeste modellen vanaf maandag 3 december.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2018, 8:43