Duracell-powerbank

Zaterdag-dagdeal: powerbanks van Belkin, Duracell en meer

Ook in het weekend zijn er leuke koopjes te scoren. Bij Bol.com kun je als zaterdag-dagdeal nu diverse powerbanks vinden, van merken als Belkin, Duracell, Azuri, Fresh 'n Rebel en Trust. De meeste zijn verkrijgbaar in meerdere capaciteiten.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Bij powerbanks is het slim om op koopjes te letten, want dan krijg je toch de kwaliteit die je wil, voor een veel lagere prijs. Mocht je nog op zoek zijn naar een reservebatterij voor een citytrip of een verre reis en zoek je daarbij iets specifieks, zoals een metalen behuizing of een kek kleurtje, dan is er bij deze dagdeal altijd wel iets te vinden. Let ook even op onze tips bij het kiezen van een powerbank. Het gaat namelijk niet alleen om de capaciteit, maar ook om zaken als: type aansluiting, snelladen en of je er twee apparaten tegelijk mee kunt opladen.

Het gaat bij deze aanbiedingen om een dagdeal voor zaterdag 3 augustus. Sommige zijn nog geldig, maar we kunnen dit helaas niet garanderen.

Onze favoriet qua opvallend uiterlijk is overigens wel deze Duracell Powerbank, die eruit ziet als een grote staafbatterij.

  • Belkin Powerbank met kabel 10.000mAh zilver: €19,99

Belkin ook in zwart en met capaciteit van 5.000mAh en 10.000mAh

Azuri ook in capaciteit van 2.000, 6.000 en 10.000 mAh

Duracell-powerbank

Hama ook in capaciteit van 7.800, 10.400 en 13.000 mAh

Fresh ‘n Rebel ook in de kleuren groen, blauw, roze en een capaciteit van 3.000, 6.000 en 18.000 mAh

Trust ook in capaciteit van 5.000 mAh

Fresh 'n Rebel powerbank

Bekijk ook ons algemene overzicht met powerbanks, waarmee je een algemene indruk krijgt van wat er zoal verkrijgbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2019, 12:37