Vaderdagdeal

Vaderdagdeal: 15 procent korting op iPhone-accessoires

Zoek je nog een leuk cadeautje voor jezelf of voor vaderdag, dan hebben we deze deal voor je. Je krijgt 15% korting op het volledige assortiment van smartphonehoesjes.nl.

Vaderdag: 15% op alles

Bij deze winkel kun je vooral smartphonehoesjes kopen, maar het leuke is: je vindt er ook allerlei andere dingen. Screenprotectors, kabels, opladers, houders voor op je bureau, powerbanks, oordopjes, speakers, een MacBook-hoes… Ben je net op zoek naar dat ene accessoire dat nooit in de aanbieding is, dan kun je nu je slag slaan.

Vaderdagdeal: 15% korting op alles met code PAPA-15
(geldig van 9 t/m 18 juni 2020)

15% korting op alles
Smartphonehoesjes vaderdagVaderdag is dé dag om jouw vader in het zonnetje te zetten. Er is genoeg te verzinnen. Een Apple Watch is misschien wat overdreven als cadeau, maar met een handig accessoire kun je altijd voor de dag komen. Van een autohouder tot een hoesje met extreme valbescherming, als het praktisch is, dan heeft vader er altijd wat aan. Overigens kun je de korting ook gebruiken om jezelf te verwennen met een accessoire dat je altijd al wilde hebben.

Een paar suggesties:

Je hebt nog tot en met 18 juni 2020 de tijd om van deze korting te profiteren én om inkopen te doen voor Vaderdag, dus je hebt nog even om erover na te denken wat je nu eigenlijk wilt hebben.

Meer informatie over de actie vind je op deze pagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2020, 13:38