Trivia Crack icon

Zo download je gratis de reclamevrije versie van Trivia Crack

De reclamevrije versie van Trivia Crack is tijdelijk voor nop te downloaden. Daarvoor moet je wel eerst een gratis promocode verzilveren in de App Store.

Gamesite IGN heeft weer een App Store-aanbieding. Je kunt op de website een gratis code krijgen voor Trivia Crack, waarmee je de reclameloze versie van de game kunt downloaden. Zo bespaar je toch mooi €2,99 voor deze populaire game.

Trivia CrackTrivia Crack is haast niet meer weg te denken uit de Nederlandse App Store. De game staat al wekenlang hoog in de App Store-hitlijsten, waar zowel de gratis als de betaalde versie het goed doen. Het is die laatste, betaalde variant van de game die je nu ook voor nop kunt downloaden via IGN. Deze versie is identiek aan de gratis game, maar toont niet na iedere beurt een schermvullende reclamebanner. Je kunt nog steeds bijbetalen als je bijvoorbeeld meer levens tot je beschikking wil hebben.

Je kunt de reclamevrije Trivia Crack downloaden door te gaan naar IGN’s website. Daar druk je op Get Free Game, waarna je op de getoonde code kunt drukken om hem meteen in de App Store te verzilveren. Lukt dat niet? Kopieer dan de code, ga naar de App Store en druk op Uitgelicht. Onderaan de pagina staat de knop Wissel in. Nadat je bent ingelogd met je account kun je de code plakken.

Voor wie nog niet bekend is met Trivia Crack: je speelt in deze game een versimpelde versie van Trivial Pursuit met je vrienden. Iedere beurt moet je zoveel mogelijk vragen beantwoorden om punten binnen te sprokkelen en je vrienden te verslaan. Vragen zijn er in het Nederlands, Engels en andere talen.

Actie verlopen op het moment dat je dit artikel leest? Met onderstaande links kun je de game op ‘ouderwetse’ wijze downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2015, 13:50