Tado-aircobediening

Cyber Monday 2020 bij tink: superveel korting op smart home! #adv

Voor tink kan Black Friday niet vroeg genoeg beginnen - en voor jou misschien ook niet. Nog voordat de stroom aan koopjes losbarst is tink alvast begonnen met de eerste smart home-aanbiedingen voor Black Friday. Zo kun je voor de grote drukte alvast koopjes inslaan!

Met de deals die we hieronder bespreken kun je flink aan de slag. Bouw je eigen beveiligingssysteem met een smart home-camera en installeer eindelijk die videodeurbel! Of geef je de verlichting of de muziekinstallatie in huis een upgrade met wat slimme lampen en speakers. Genoeg te doen om het thuis nog prettiger te maken! En met deze deals weet je in ieder geval dat je nooit te veel betaalt.

Je bekijkt alle tink Black Friday deals hier.

Bekijk bijvoorbeeld eens deze deals:

    tink-deals van Europese merken

    Deze Europese merken ondersteunen allemaal HomeKit. Netatmo is gevestigd in Frankrijk, Eve en tado komen uit Duitsland en de Nuki-deursloten zijn ontstaan in Oostenrijk. Ben je een HomeKit-fan, dan zit je met deze merken gebeiteld:

tink Black Friday 2020 banner

Google-deals bij tink

Zoals verwacht kun je flink besparen op smart home-producten van Google. Dit is onze selectie:

Nest Audio speaker

Nog meer aantrekkelijke deals

Maar er is nog veel meer! Je bekijkt alle tink Black Friday deals hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2020, 9:22

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home