Tijdelijk gratis: Splashtop Remote Desktop, Tap Masters en meer

Vandaag zijn er weer diverse gratis apps, zoals de woordenboeken van Lingvo, Splashtop voor remote toegang tot je computer, Baby Piano om kinderen te leren pianospelen en Data Control om je dataverbruik in de gaten te houden.

Tijdelijk gratis intro afbeeldingZoals je van ons gewend bent hebben we ook deze zondag weer een overzicht gemaakt van de beste tijdelijk gratis apps. Vandaag vind je in deze lijst een app waarmee je je computer op afstand kan bedienen vanaf je iPhone, een app met 51 woordenboeken en een spelletje waarin je je reactievermogen test.

splashtop iconSplashtop Remote Desktop
Categorie: Zakelijk
Was: €0,79

Splashtop Remote Desktop is gratis omdat het moederdag is. Met deze app kun je je moeder op afstand helpen, als ze weer eens computerproblemen heeft. De app geeft vanaf je iPhone of iPod touch toegang tot een remote computer, inclusief ondersteuning voor audio en video. Je kunt vanaf je iPhone de desktop bekijken, iets in de webbrowser opzoeken (inclusief Flash!) en hebt toegang tot je bookmarks. Ook filmpjes kijken of een willekeurige app opstarten is mogelijk. Er is een aparte iPad-app. Splashtop Remote Desktop heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren op basis van 370 beoordelingen.

lingvo iconLingvo Dictionaries
Categorie: Onderwijs
Was: €2,39

Lingvo Dictionaries is een collectie van 51 basiswoordenboeken, die je vandaag gratis kunt downloaden. Daarnaast biedt Lingvo nog eens 180 uitgebreidere woordenboeken aan, die je via een in app-aankoop kunt toevoegen. De app bevat elektronische versies van woordenboeken van bekende uitgevers. Er zitten in totaal 23 taalcombinaties in, waaronder 15 Engelstalige woordenboeken. Talen zoals Chinees, Tsjechisch, Deens, Frans, Hongaars, IJslands, Italiaans, Litouws en Russisch vind je in deze app. De woorden zijn snel op te zoeken en voorzien van audiobestanden voor de juiste uitspraak van veelgebruikte woorden. Lingvo Dictionaries heeft een gemiddelde waardering van 3,5 sterren op basis van 67 beoordelingen.

tap masters iconTap Masters
Categorie: Games
Was: €0,79

Tap Masters is gedurende 24 uur gratis te downloaden. Er zijn al een aantal uren verstreken, dus we raden aan om snel te zijn als je deze game gratis wilt hebben. In deze app test je je reactievermogen tegen andere spelers wereldwijd. Er zijn 5 spelvarianten met koppeling naar het online leaderboards in Game Center. Elke spelvariant is bedoeld om je snelheid en nauwkeurigheid te testen. Deze universele app is geschikt voor iPhone en iPad, met volledige ondersteuning voor het Retina Display. Er zijn drie verschillende achtergrondjes voor deze game en 25 achievements om te verdienen. heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren op basis van 370 beoordelingen.

qbro iconqbro
Categorie: Fotografie
Was: €0,79

Deze camera-applicatie geeft je de mogelijkheid om 63 filters en 24 omlijstingen toe te passen op een gemaakte foto. In de app vind je ook functies voor focus, zoom, timer, bewerking en delen van foto’s. De foto’s sla je op in maximale resolutie. In de app vind je een Hall of Fame met de beste foto’s die door qbro zijn bewerkt. Vanuit de app kun je foto’s uploaden naar Tumblr, Facebook, Twitter, Flickr en enkele andere diensten. qbro heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren op basis van 63 beoordelingen.

video email iconVideo Email
Categorie: Fotografie
Was: €1,59

Met deze app kun je grote video’s en meerdere foto’s via e-mail versturen. Je hebt een maximum van 30 seconden voor een HD-video of 4,25 minuten bij maximale compressie. Ook is het mogelijk om 7 foto’s tegelijk in volledige resolutie te versturen per e-mail, terwijl de fotorol van de iPhone zelf maar 5 foto’s tegelijk toestaan. Kies je voor maximale compressie, dan kun je zelfs 50 foto’s tegelijk in een e-mailtje versturen. De app heeft een gemiddelde waardering van 3 sterren op basis van 5 beoordelingen.

mechanic panic iconMechanic Panic
Categorie: Games
Was: €0,79

In deze game ben je een liftmonteur, die in een smalle liftschacht reparaties moet uitvoeren. Je moet op het scherm springen en ondertussen de obstakels ontwijken, terwijl je ondertussen mensen probeert te redden. Mechanic Panic is een springspelletje zoals Doodle Jump, maar dan met een leuk verhaal. Makkelijk te bedienen met een simpele aanraking en de gewonnen punten publiceer je op OpenFeint. Mechanic Panic heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op basis van 70 beoordelingen.

data contol iconData Control App
Categorie: Diensten
Was: €0,79

Met Data Control App kun je je dataverkeer in de gaten houden. De app meet je 3G-verbruik en het dataverkeer via Wi-Fi. Je stelt je databundel in en Data Control houdt in de gaten hoeveel je verbruikt hebt. Steeds meer operators stappen over naar databundels met een limiet, zodat apps als deze echt van pas komen. De app is oorspronkelijk bedoeld voor AT&T, maar je kunt elk denkbaar abonnement invullen op basis van je eigen gegevens. Inloggen bij je provider is ook niet mogelijk en bovendien is deze app geschikt voor apparaten met alleen Wi-Fi, zoals de iPod touch en iPads met alleen Wi-Fi (maar meet dan uiteraard alleen je dataverbruik via Wi-Fi). De app voorspelt ook je toekomstige dataverbruik. Data Control App heeft een gemiddelde waardering van 3 sterren op basis van 67 beoordelingen.

baby piano iconBaby Piano
Categorie: Muziek
Was: €1,59

Baby Piano is een kleurrijke piano voor kinderen, met 8 toetsen. Er worden 10 kinderliedjes meegeleverd op deze piano, met de mogelijkheid om zelf een melodietje te spelen. Extra nummers kun je via een in app-aankoop aanschaffen. Je kunt muzieknummers opnemen en er zit ook een dierenmodus in, waarbij de toetsen een dierengeluid laten horen. Meer dan een half miljoen mensen hebben de Baby Piano-apps al gedownload. De app is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 36 maanden. Baby Piano heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren op basis van 296 beoordelingen.

woozle iconWoozzle
Categorie: Games
Was: €0,79

Woozzle is een logische puzzelgame waarbij je gekleurde ballen moet verzamelen. Die komen van bovenaf het scherm binnen rollen en bewegen naar een soort draaischijven. Je kunt hieraan draaien door erop te tappen. Door te swipen kun je een bal van de ene draaischijf naar de andere verplaatsen. In de game vind je 60 levels die steeds moeilijker worden. De app ondersteunt ook het Retina Display van de iPhone 4 en er is integratie met Game Center. Woozzle heeft een gemiddelde waardering van 4 sterren op basis van 110 beoordelingen.

Alle applicaties waren om 21:00 uur gratis te downloaden uit de Nederlandse App Store. Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2011, 22:22